SOSOACA A PRIMIT AVIZ DE LA IORDACHE – Consiliul Legislativ a aprobat proiectul de lege al senatoarei Diana Sosoaca privind restituirea amenzilor din starea de urgenta

20926

sursa foto: antena 3

Consiliul Legislativ condus de fostul ministru al Justitiei Florin Iordache vine cu o veste buna pentru romanii amendati in timpul starii de urgenta. Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul de lege initiat de senatoarea Diana Sosoaca (foto) privind restituirea amenzilor contraventionale aplicate pe durata starii de urgenta si care au fost achitate, in tot sau in parte, de catre debitori.

Asa cum se poate citi in documentul atasat la finalul articolului, avizul Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul senatoarei Diana Sosoaca, facand insa o serie de propuneri si observatii.

Anterior, proiectul de lege al Dianei Sosoaca a primit aviz pozitiv de la Consiliul Economic si Social (click aici pentru a citi).

CCR a distrus „dictatura”

Initiva legislativa a Dianei Sosoaca vine dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca dispozitiile art. 28 din OUG nr. 1/1999 (in baza carora erau aplicate amenzile) sunt neconstitutionale, la fel ca si OUG nr. 34/2020, ordonanta care prevede modificarea sau completarea unor articole existente in OUG nr. 1/1999 printre care si articolul 28 referitoare la amendarea populatiei (click aici pentru a citi).

Iata ce prevede proiectul de lege initiat de senatoarea Diana Sosoaca:

* Cititi aici avizul Consiliului Legislativ

11 comentarii la “SOSOACA A PRIMIT AVIZ DE LA IORDACHE – Consiliul Legislativ a aprobat proiectul de lege al senatoarei Diana Sosoaca privind restituirea amenzilor din starea de urgenta

  1. Ar trebui sa se restituie banii si pe testele PCR ! De ce pentru teste trebuie platit,si nu putin, in timp ce vaccinurile sunt gratuite ! Ipocrizia conduce Romania ! Vaccinarea nu este obligatorie, dar multiplele metode de constrangere nu sunt legale ! Discriminarea nu este legala !
   Guvernantii se comporta de arca ar fi pe mosia lor ! „Dezbina si stapaneste” este deviza lor !
   In ce tara din lume guvernul este format din partide care-au pierdut alegerile ?…. Presedintele Iohanis su guvernul lui, poarta toata raspunderea haosului in care se gaseste Romania !

 1. Felicitări! Te votez Diana Iovanovici-Şoșoacă și data viitoare indiferent din partea cui vei candida. Tot !

 2. Care este procedura de recuperate a banilor de ce acte este nevoie si de unde se poate recupera suma platita?

 3. SOS Din Franta !Doamna Diana Sosoaca trimit in disperare mesaje,pe multe cai,fara rezultat.Nu cer nimanui bani,despagubiri pt umilintele familiei mêle,mai alès in Franta.Vad ça sunteti o lupatoare pentru adevarata libertate,motiv pt care am incercat sa va contactez,pt a va da probe/Indicii ça covid19 este Genocid premeditat testat si controlat.Se stia in Franta ,din 2018,intr-un cerc restrans.OMS minte!Daca binevoiti a ma contacta,pt a ma asigura ça sunteti dumneavoastra,va trimit tot in email.Felicitari pt tôt ce faceti in numelé credintei si al Adevarului! Iata coordonatele mêle: claudia.vidinaru69@gmail.com
  Tél:0033634286311 /Aulnay sous bois/93600/ France .Nu stiu cat mai rezist,sunt f obosita!

 4. O persona care nu trebuie uitata,tot respectu mergi anainte iar noi te vom vota indiferente cu ce partid iesti ,mult succes,iar dumnezeu sa te binecuvanteze.

 5. Este primul politician român care se luptă cu adevărat pentru drepturile românilor și ale României. Felicitări și mulțumiri pentru senatorul Diana Șoșoacă ! Îi doresc sănătate și putere de muncă în continuare. O susțin fără rezerve. Trăiască România !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole