SONDAJE INAINTE DE ALEGERILE LOCALE – Cum stau PNL si PSD

2356
Au fost date publicitatii doua noi sondaje inainte de alegerile locale

Au fost date publicitatii doua noi sondaje inainte de alegerile locale. Sondaje care arata cum stau PNL si PSD cu aproximativ trei saptamani inalite de alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Cele doua sondaje au fost realizate de CURS si Avangarde. Asa cum veti putea observa, cifrele prezentate de cele doua sondaje privind situatia partidelor inainte de alegerile locale din 27 septembrie 2020 sunt aproape egale, PNL continuand sa se afle in fata PSD. De precizat este ca sondajele privesc votul pe partide, si nu votul pe candidati.

Astfel, conform sondajului CURS, la intrebarea “Alegerile locale vor avea loc in septembrie anul acesta. Dumneavoastra cu ce partid veti vota?” raspunsurile au fost urmatoarele (vezi facsimil 1):

PNL – 33%

PSD – 26%

USR PLUS – 16%

Pro Romania – 7%

PMP – 5%

UDMR – 4%

ALDE – 4%

PPU-SL – 4%

Alt partid – 1%

In ceea ce priveste sondajul Avangarde, la intrebarea “Pe 27 septembrie vor avea loc alegerile locale, dvs. personal cu reprezentantii carui partid politic/alianta electorala veti vota” raspunsurile au fost urmatoarele (vezi facsimil 2):

PNL – 34%

PSD – 27%

Alianta 2020 (USR-PLUS) – 17%

UDMR – 5%

Pro Romania – 5%

PMP – 4%

PPU – 4%

ALDE – 3%

Altele – 1%

Sondajele pe candidati

Cat despre alegerile locale din Capitala, ultimele sondaje referitoare la situatia candidatilor dateaza din 23 august 2020. Concret, este vorba despre mai multe sondaje realizate de PNL si PSD privind intentia de vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020, din Bucuresti.

Sondajul PNL arata urmatoarele:

Gabriela Firea – 38%

Nicusor Dan – 30%

Traian Basescu – 14%

Sondajul PSD dezvaluia urmatoarea situatie:

Gabriela Firea – 43%

Nicusor Dan – 34%

Traian Basescu – 15%

* Cititi aici mai multe detalii despre sondajele pe candidatii din Capitala la alegerile locale din 27 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole