SABOTAREA KAUFLAND – Indemnul avocatului Gheorghe Piperea: “Boicotati Kaufland si chiar si lantul-frate, Lidl, care apartine aceluiasi concern german, detinut de prima familie de multimiliardari germani!”

7421
Indemnul avocatului Gheorghe Piperea: “Boicotati Kaufland si chiar si lantul-frate, Lidl

Romanii trebuie sa ocoleasca hipermarketurile Kaufland si Lidl. Indemnul la boicot apartine cunoscutului avocat Gheorghe Piperea (foto 1).

Reactia avocatului Piperea a avut loc marti, 23 noiembrie 2021, dupa decizia Kaufland de a delimita cu un gard spatiul din magazinele sale (foto 2), astfel incat persoanele nevaccinate sa nu aiba acces in anumite zone (click aici pentru a citi). O masura considerata de Piperea specifica unui regim nazist.

Pe langa boicotarea Kaufland si Lidl (ambele detinute de acelasi concern german), Piperea propune formularea unor reclamatii catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) si Consiliul National de Combatere a Discriminarii (CNCD) in care sa se ceara inchiderea celor doua magazine pentru o perioada de cel putin sase luni.

Iata comentariul avocatului Gheorghe Piperea facut pe pagina sa de Facebook:

Boicotati acest lant de super-marketuri! Boicotati Kaufland si chiar si lantul-frate, Lidl, care apartine aceluiasi concern german, detinut de prima familie de multimiliardari germani!

Reclamati aceste magazine la ANPC si la CNCD! Cereti inchiderea lor pe cel putin 6 luni! Nu suntem in ghetourile Varsoviei din 1939-1944!

Luati atitudine chiar daca sunteti ‘imunizati’! Nu doar ca toti suntem cetateni cu drepturi egale si libertati, dar cei care acum au convingerea ca au drepturi pentru ca au doza ‘completa’, maine nu vor mai fi atat de liberi – nu daca se va impune obligativitatea dozei a treia! Sau a patra – a enspea!”

8 comentarii la “SABOTAREA KAUFLAND – Indemnul avocatului Gheorghe Piperea: “Boicotati Kaufland si chiar si lantul-frate, Lidl, care apartine aceluiasi concern german, detinut de prima familie de multimiliardari germani!”

  1. Multi români vaccinati nu sunt solidari,au reusit dezbinarea intre noi! Aceeia se vor duce sa umple conturile „saracilor miliardai” ocolind pietele taranilor cu produsele noastre care n au facut mari si sanatosi!

  2. Sunt vaccinsta si cu a 3′ a doza dar cu asa ceva nu sunt de acord. Ce indeamna asta? Gard pe mijlocul magazinului?? Rusine din partea noastra ca le permitem.

  3. Au apărut delimitări de spatii comerciale și la Auchan! Nu chiar cu garduri plasa de sarma dar tot aia se vrea!tara lui papura vodă! Instituțiilor statului le e frica sa se “autosesizeze” și urmare sesizărilor in spațiul public !

  4. Asa trebuie cu toate magazinele care fac această discriminare! Nu cred însă, pentru ca romanul este neam de slugă!

  5. Am sa fac reclamati pe ANPC su CNCD pentru Kaufland. In Iasi, la Lidl nu am intalnit aceasta situatie.
    Tot respectul DOMNULE Avocat!!

  6. Gardurile sunt introduse pentru a oferi acces la magazinele alimentare pentru nevaccinati, care altfel, conform legii, ar avea la dispoziție doar magazinele de cartier si cele ce nu fac parte din complexe comerciale. Nu o fac ei din bunatatea inimii lor, dar ma uimește mereu cat de usor ne lasam mintile manipulate…

  7. Toate sunt mai scumpe mergeti laagazine autentice romanesti baniii merg inapoi in Germania noi ràminem numai cu poluare hai sa fim patrioți sà promovàm produsele si mag romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole