Nemtii de la Kaufland isi bat joc de romani (Galerie foto)

7358

Avem un dus rece pentru toti cei care se extaziaza neconditionat in fata mitului privind hipercorectitudinea germana: lantul nemtesc de hipermarketuri Kaufland a comis-o grav.

Ne referim la faptul ca firma a dus la un nou nivel discriminarea impotriva nevaccinatilor. Ia priviti ce garduri a instalat Kaufland, ca sa separe culoarele pe care au voie sa circule clientii nevaccinati! Din cate am aflat, prima imagine a fost surprinsa in Bucuresti (cartierul Drumul Taberei, zona Valea Ialomitei), iar cealalta – in Ramnicu Sarat, judetul Buzau.

Bine ar fi ca romanii discriminati sa nu stea cu mainile-n san, ci sa bombardeze Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu plangeri impotriva Kaufland, apoi sa ceara daune morale in instanta. Nu de alta, dar regulamentul prin care Uniunea Europeana a introdus certificatul verde nu prevede nicio restrictie de circulatie in interiorul statelor-membre, ci doar intr-o tara UE in alta. Deci numai la nivel de frontiere.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

4 comentarii la “Nemtii de la Kaufland isi bat joc de romani (Galerie foto)

  1. CE INSEAMNA ASTA DOMNILOR DE LA KAUFLAND DE CE ATI FACUT ACESTE GARDURI DE CINE VATI SPERIAT S AU SUNTEM INTR O JUNGLA UNDE ATI FACUT GARDURI SA NU VINA CINEVA SA VA MANINCE DE CE ATI VENIT IN ROMANIA DACA VA ESTE FRICA PENTRU CA NOI PUTEAM SA CHELTUIM BANII SI LA ALTE MAGAZINE CARE ABEA ASTEAPTA SA LE TRECEM PRAGUL IAR VOI AR TREBUI SA VA LUATI TULUMBELE SI SA VA CARATI DE UNDE ATI VENIT SI SA NI MAI AUZIM DE VOI AFARA CU VOI SA VA DUCETI LA CEI CARE VAU INVA’AT SA FACETI ASA CEVA SI SA VA PLATRASCA EI CA BANII NOSTRI NU SUNT BUNI.

  2. În Germania de ce nu procedează la fel? Am fost acum două zile la Kaufland Rasttat Germania acolo NU este vorba de nici un fel de gard. Le place să ne umilească .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole