SA TRAIASCA ORBAN CU 1000 LEI – Provocarea care le da fiori

966
lege atacata la ccr

Sa traiasca Klaus Iohannis, Ludovic Orban (foto centru), Florin Citu, Dan Barna si Dacian Ciolos cu 1.000 de lei pe luna.

Asta propune liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu dupa ce Klaus Iohannis a acuzat ca prin marirea punctului de pensie cu 40% se “vrea sa se detoneze finantele publice ale Romaniei”, iar Ludovic Orban i-a catalogat ca “dementi” pe politicienii care au adus importante modificari care vizeaza obligarea Executivului la majorarea punctului de pensie cu 40,31% incepand cu data de 1 septembrie 2020 (click aici pentru a citi).

Experiment

Intr-o postare pe Facebook, Tariceanu le cere celor care se impotrivesc maririi punctului de pensie cu 40% sa faca un experiment si sa vada daca se descurca cu 800 – 1.000 lei pe luna, aceasta fiind pensia a peste trei milioane de romani. Tariceanu cere ca inclusiv Ludovic Orban sa traisca cu 1.000 lei pe luna si sa vada daca se descurca.

Si daca pot, se poate discuta despre amanarea maririi pensiilor.

Iata postarea lui Calin Popescu Tariceanu:

Am o propunere pentru toti cei care se impotrivesc maririi cu 40% a pensiilor. Fie ca ii cheama Iohannis, Orban, Citu, Alexandru, Barna, Ciolos sau alti destepti, ei ar trebui ca macar o luna sa traiasca cu 1000 de lei! Sau cu 800 de lei! Pensiile a mai mult de 3 milioane de romani! Sa vada atunci daca din banii acestia pot plati telefonul, medicamentele, alimentele si intretinerea! Si daca ei spun ca se poate trai cu acesti bani, atunci putem sa discutam despre amanarea maririi pensiilor!”

3 comentarii la “SA TRAIASCA ORBAN CU 1000 LEI – Provocarea care le da fiori

  1. Cum poate un om normal, simplu, sa voteze si sa sustina asemenea indivizi cu fata umana, dar dezumanizati. Nu fac politica, urmaresc politica din Romania, dar un presedinte ca hitleristul, si un guvern infect ca PNL-ul, nu a fost in Romania, si sper din inima sa nu mai aveti parte niciodata. Asta depinde doar de voi, dar nu la vot, voturile sunt deja facute, nu o spun eu, o spune hitleristul, alcolistul Orban, trompeta Rares, si restul cateilor. Eu au impartit deja scaunele la guvern si parlament. In direct la TV, trompete Rares, afirma ferm:” Cat timp Iohanis este la Cotroceni, PNL-ul va guverna”. Mai vreti alte exemple?. Ca mergeti, sau nu mergeti la vot, agenda primita din exterior trebuie parcursa. Daca nu va treziti, nu va uniti si nu realizati ce va asteapta, nici D-zeu nu va va ajuta.

  2. Nu se va rasturna cerul pe acest nazist si guvernul meu?. In loc sa se ocupe de WC-urile din curtile scolilor, de irigatii pentru agricultura, de diguri pentru inundatii, de ajutoare pentru IMM-uri, de masti pentru pensionari si elevi, nazistul se ocupa de campania electorala a gunoaielor pnl-iste. Daca nu va treziti din „somnul cel de moarte”, va vor ingropa de vii. Treziti-va, pentru numele lui D-zeu. V-au indatorat pe 7 generatii, nimeni nu stie unde au disparut miliardele. Pentru copii si batrani nu au bani, dar pentru firme de casa, multinationale, companii straine, campanie electorala, donatii pentru mas-media nationala si straina au bani, banii vostri pe care ii veti plati voi, copii vostri, nepotii vostri si stra-nepotii vostri. Daca mai inghititi pe nemestecate toate manipularile, minciunile si dezinformarile, veti inghiti in sec pana la sfarsit.

  3. Ei (mafioti), stiu de ce sarbatoresc fiecare Km, astia vor fi ultimii . Dupa alegeri vor uita si cuvantul autostrazi, sau drumuri nationale, agenda lor este alta din 20 septembrie: listarea la bursa de valori a companiilor romanesti care au mai ramas, si livrarea masiva de sclavi spre stapani. Am o intrebare pentru opozitia (care nu s-a opus, ca de aia poarta numele de opozitie) surda, muta si oarba, de ce nu s-a opus inchideri minelor de carbune?. Raspunsul pentru inchidere nu este o cercetare in domeniul OZN-urilor, este planul de lichidare a companiilor romanesti oferite pe tava strainilor. Apropo de carbune: de ce Germania isi deschide cea mai mare mina de carbuni?. Raspunsul este simplu: miile de mineri ramasi pe drumuri, vor fi serviti tot pe tava STAPANEI. Cum sa progreseze Romania, cum sa traiasca populatia decent, cand stapani au nevoie de sclavi pentru tarile lor, iar in Romania vor sa aiva tot confortul, cu aer curat, tehnologie 5G, si poporul sa fie alimentat cu gunoaie importate, iar produsele fabricate de straini in tara voastra, iau drumul occidentului?. Cand va veti trezi, cand nu veti mai avea nici nume de tara?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole