ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT – Bataie de joc pe banii romanilor. Ce au patit in tren calatorii care veneau de la mare

1491

sursa foto: facebook Catalin Drula

Un nou incident la CFR Calatori, companie aflata in subordinea ministerului Transporturilor condus de USR-istul Catalin Drula (foto). Dupa ce luna trecuta zeci de calatori ramasi blocati la Jibou, Salaj, dupa ce locomotiva trenului s-a defectat (click aici pentru a citi), situatia s-a repetat duminica, 18 iulie 2021.

Astfel, au avut loc doua deranjamente in circulatia trenurilor de calatori pe sectia Bucuresti – Constanta.
Trenul IR 1993 Mangalia – Bucuresti –  Craiova a stationat in zona Medgidia din cauza lipsei tensiunii in linia de contact, iar in statia Perisoru mecanicul a declarat locomotiva defecta. O noua locomotiva a fost trimisa din statia Fetesti si a preluat trenul. Potrivit CFR Calatori, intarzierea a fost de 140 de minute.
Insa lucrurile nu s-au oprit aici. In statia Bucuresti Baneasa s-a defectat locomotiva, iar trenul IR 1993 a plecat cu 192 de minute de intarziere, dupa ce mecanicul de locomotiva a remediat defectiunea survenita.

Pasageri evacuati dupa o degajare de fum

Dupa care a urmat al doilea incident. Potrivit CFR, la trenul RE 8008 Medgidia – Bucuresti Nord a aparut o degajare de fum in statia Jegalia. Mecanicul locomotivei a apelat 112, calatorii au fost evacuati si ulterior preluati de trenul IR 1686 Constanta – Brasov .

CFR anunta ca pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare.

3 comentarii la “ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT – Bataie de joc pe banii romanilor. Ce au patit in tren calatorii care veneau de la mare

  1. Actuala guvernare n-are nici o legătură cu cfr unii dintre ei au legături cu firmele private de transport,nu vor să meargă cfr călători.

  2. Catalin Drula este de vina pentru gestionarea defectuoasa à CFR calatori. Practic isi bate joc de oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole