ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT – Calatorii, blocati in trenul Baia Mare – Mangalia, la peste 60 de grade Celsius. Isi va cere cineva macar scuze?

2667

sursa foto: facebook catalin drula

Romania lucrului bine facut.
In timp ce premierul Citu anunta miere si lapte pentru romani, iar ministrul Transporturilor Catalin Drula (foto) se plimba cu liderul USR Dan Barna pe santierele patriei si anunta victorii in constructia de drumuri, zeci de calatori ramasi blocati la Jibou, Salaj, in trenul IRN 1942 care a plecat joi dupa amiaza din Baia-Mare spre Mangalia, au fost nevoiti sa suporte temperaturi de peste 60 de grade dupa ce locomotiva trenului s-a defectat.
De precizat ca CFR Calatori este in subordinea ministerului Transporturilor condus de Drula.

Bataie de joc pe banii romanilor

Potrivit antena 3, nu exista aer conditionat, iar geamurile de la cuseta erau blocate sau se deschideau la doar 30 de cm. Toate aceste „conditii” la un bilet platit la clasa 1:
„Suntem in vagonul asta la clasa I, vagon de dormit, la temperatura de cel putin 60 de grade. Din Baia Mare a pornit la 17.50, abia acum a pornit din gara din Jibou, unde am stat vreo 40-50 de minute intr-un infern… o caldura… Cod rosu de canicula si noi stam intr-o cusca, geamurile inchise ermetic, fara perdea, fara aer conditionat. Un infern!” – a declarat una dintre calatoare, potrivit antena 3.
Ulterior, locomotiva a fost schimbata si trenul a pornit spre Mangalia, acolo unde ar trebui sa ajunga vineri, in jurul orei 12:00. Asta daca nu se strica iar locomotiva.
In Romania „lucrului bine facut”, isi va cere cineva macar scuze?

3 comentarii la “ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT – Calatorii, blocati in trenul Baia Mare – Mangalia, la peste 60 de grade Celsius. Isi va cere cineva macar scuze?

  1. Probabil vor invoca o vinovăție anterioară a PSD-ului,și vor promite analize, discuții (toate cu iz de viitor foarte îndepărtat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole