RABLA DE LA MEDIU A MURIT – Ministrul Fechet se lauda ca pune camere in paduri, dar oamenii lui nu pot face un site

1835

Bataie de joc la adresa romanilor! Programul Rabla pentru electrocasnice care ar fi trebuit sa inceapa marti, 15 decembrie 2020 (click aici pentru a citi), asa cum se lauda ministerul Mediului condus de Mircea Fechet (foto 1), a murit.

Au trecut cinci zile si site-ul nu poate fi accesat.

Vrabia malai viseaza

In ciuda esecului, minstrul Fechet vrea sa instaleze camere video in paduri ca sa monitorizeze transporturile de lemne, insa oamenii din subordinea sa nu sunt capabili sa faca un site (click aici pentru a citi).

Esec total

Programul Rabla pentru Electrocasnice a inceput in urma cu cateva zile, iar persoanele fizice se pot inscrie in aplicatia informatica disponibila pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro si la sectiunea programului: https://electrocasnice.afm.ro, anunta in 14 decembrie Administratia Fondului de Mediu, (click aici pentru a citi), dar si ministerul Mediului (click aici pentru a citi).

O zi mai tarziu, guvernantii si-au dovedit profesionalismul. AFM anunta in 15 decembrie ca Programul Rabla pentru electrocasnice se amana (click aici pentru a citi).

Motivul: instabilitatea securitatii cibernertice si incercari de fraudare. Ce s-a intamplat de atunci? Site-ul nu este functional (foto 2).

Asta este Romania Normala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole