POLITISTII SE INDREAPTA SPRE BUCURESTI SA PROTESTEZE – Se anunta miscari de amploare

1175

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNNPC) condus de Marius Ionescu (foto 2), comisar sef in Politia Romania, de 9 ani lider al SNPPC, iar din decembrie 2020 presedintele SNPPC, va organiza marti, 23 februarie 2021, proteste de amploare in Capitala in urma masurilor de austeritate luate de guvernul de dreapta.

Luni, 22 februarie, Caravana SNNPC a plecat din Timisoara, s-a protestat la Craiova, Slatina, iar de la ora 15.00 politistii vor manifesta in Pitesti, urmand ca in cursul serii sa ajunga in Bucuresti.

Protesteaza la Palatul Victoria

Marti, 23 februarie 2021, politistii vor protesta in 15 zone din Bucuresti, printre care si Palatul Victoria. Sindicatul condus de Marius Ionescu arata ca indiferenta prim-ministrului Florin Citu fata de revendicarile politistilor, revendicari pe care i le-au comunicat oficial, incepand cu data de 12 ianuarie, a culminat cu sfidarea participantilor la protestul FSNPPC din 16 februarie, din Piata Victoriei:
“Onor Guvernul a fost reprezentat ,’la discutii’ de catre o persoana din cadrul Departamentului de comunicare, fara putere de decizie in solutionarea revendicarilor” (click aici pentru a citi).

1 comentariu la “POLITISTII SE INDREAPTA SPRE BUCURESTI SA PROTESTEZE – Se anunta miscari de amploare

  1. Nazistii o ataca de dimineata pana seara pe Diana, singura persoana din tara (deocamdata tara), care are curajul sa infrunte nazismul. Daca poporul nu se trezeste sa sustina singura persoana vocala, nu „patrioata” pe Facebook sau situri, acesti nazisti vor vinde tot ce a mai ramas in tara, vor desfiinta toate firmele romanesti, si vor privatiza toate spitalele. Voi milioanele care dormiti, cand va veti trezi veti fi vanati ca animalele salbatice. Aseara am vazut cum a fost oprita Diana si bruscata de gorilele MS. Daca un senator este bruscat (deocamdata),ce veti pati voi, simplii cetateni?. De ce bugetul SPP-ului a fost majorat cu 180%?, iar bugetul sanatati si educatiei diminuat?. Credeti ca de florile marului?. Veti ajunge sa fiti „ingropati” de vii. Nu cred ca exista pe planeta un popor care la toate manipularile, minciunile, tradarile, si care este vandut, sa nu reactioneze impotriva tradatorilor si criminalilor. Cred ca sunteti singurul popor inconstient de pe planeta. TREZITI-VA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole