POLITISTII ORGANIZEAZA PROTESTE DE AMPLOARE IN CAPITALA – Caravana din Timisoara se indreapta catre Bucuresti: ”Guvernul tace! Noi, nu!”

1761

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNNPC) condus de Marius Ionescu (foto 2), comisar sef in Politia Romania, de 9 ani lider al SNPPC, iar din decembrie 2020 presedintele SNPPC, anunta proteste de amploare in Capitala in urma masurilor de austeritate luate de Guvernul Citu.

Astfel, marti, 23 februarie 2021, politistii vor protesta in 15 zone din Bucuresti, printre care si Palatul Victoria. Sindicatul condus de Marius Ionescu arata ca indiferenta prim-ministrului fata de revendicarile politistilor, revendicari pe care i le-au comunicat oficial, incepand cu data de 12 ianuarie, a culminat cu sfidarea participantilor la protestul FSNPPC din 16 februarie, din Piata Victoriei:
“Onor Guvernul a fost reprezentat ,’la discutii’ de catre o persoana din cadrul Departamentului de comunicare, fara putere de decizie in solutionarea revendicarilor”.

Iata anuntul SNNPC:

“MARTI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE, IN CAPITALA.

In 21 februarie, o Caravana FSNPPC va pleca din Timisoara, catre Bucuresti

Indiferenta prim-ministrului fata de revendicarile noastre, pe care i le-am comunicat oficial, incepand cu data de 12 ianuarie a.c., a culminat cu sfidarea participantilor la protestul FSNPPC de ieri, 16 februarie, din Piata Victoriei: onor Guvernul a fost reprezentat ,’la discutii’ de catre o persoana din cadrul Departamentului de comunicare, fara putere de decizie in solutionarea revendicarilor.
Drept urmare, am decis sa intensificam manifestarile in strada!

O Caravana FSNPPC va pleca din Timisoara, duminica, 21 februarie, urmand a fi pichetate Prefecturile din mai multe municipii resedinta de judet, avand ca punct terminus Capitala, in data de luni, 22 februarie.

Marti, 23 februarie, incepand cu ora 10,00, vom picheta in 15 zone din Bucuresti (cu notificarea Primariei Capitalei, in grupuri de persoane constituite conform reglementarilor in vigoare): Guvern (Piata Victoriei si inca 5 zone din proximitate); Sectia 1 Politie din B-dul Lascar Catargiu nr. 22; Piata Constitutiei (in fata Parlamentului); Ministerul Justitiei (Str. Apolodor nr. 17), Piata Universitatii (Monumentul Democratiei, Facultatea de Geografie, B-dul Regina Elisabeta nr. 3 si Parcul Coltea); Ministerul Finantelor; Piata Romana-ASE; Piata Unirii-Aleea Dealul Mitropoliei nr. 7.

Punctul de adunare, in 23 februarie, ora 09,30: Piata Victoriei.

De aici, participantii vor fi indrumati catre una dintre locatiile sus-mentionate.
Mentionam ca, pe parcursul protestelor declansate in 14 ianuarie, am adaugat si revendicarea privind voucherele de vacanta/decontul serviciilor turistice, dat fiind faptul ca Guvernul are in lucru un proiect de OUG, prin care vrea sa elimine si acest drept, cu efect economic benefic, la nivel national, situatie care ar afecta negativ serviciile si industria din sistemul HORECA, dar si angajatii din sectoarele bugetare/mediul privat.

Guvernul tace! Noi, nu!
Nu acceptam sa fim tratati cu indiferenta si aroganta!

NU CEREM MAJORARI SALARIALE SI PENSII MARITE,
CEREM DOAR RESPECTAREA LEGILOR, NEALTERATE DE OUG CARE AMPUTEAZA DREPTURILE ANGAJATILOR!”.

2 comentarii la “POLITISTII ORGANIZEAZA PROTESTE DE AMPLOARE IN CAPITALA – Caravana din Timisoara se indreapta catre Bucuresti: ”Guvernul tace! Noi, nu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole