PNL, FLIT PENTRU USR-PLUS – Coalitia s-a rupt in doua

874

Razboiul dintre PNL si USR PLUS atinge cote inimaginabile, si pare ca liberalii vor da peste cateva ore lovitura de gratie partenerilor de coalitie cu care s-au aliat de nevoie, avand in vedere ca dupa alegerile parlamentare castigate de PSD au fost nevoiti sa bata palma pentru a avea voturile necesare ca sa guverneze.

USR-PLUS a anuntat vineri, 3 septembrie 2021, ce vrea sa faca premierul Florin Citu in sedinta de guvern de la ora 16.00.

Boicotul USR-PLUS

Partidele conduse de Dan Barna si Dacian Ciolos arata intr-o postare pe Facebook ca””premierul Florin Citu vrea sa adopte „marele plan de furt din bani publici – PNDL 3”.
Si anunta ca ministrii USR PLUS nu vor participa la aceasta sedinta:

„Astazi la ora 16:00 are loc o sedinta de guvern in care premierul Florin Citu vrea sa adopte marele plan de furt din bani publici – PNDL 3. Ministrii USR PLUS nu vor participa la aceasta sedinta.
Florin Citu nu mai are legitimitatea de a ocupa functia de prim-ministru, nici de a conduce sedintele de guvern”.

Scandal pe bani

Reamintim ca scandalul dintre USR-PLUS si PNL a inceput dupa ce seful Executivului l-a demis pe ministrul de Justitie, Stelian Ion, si asta pentru ca institutia condusa de acesta nu a emis un aviz cu privire la programul de investitii in mediul rural „Anghel Saligny” (click aici pentru a citi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole