PIB-UL ROMANIEI A FOST FALSIFICAT – Acuzatii impotriva INS: “Grecia 2010. Asta traim”

3175
PIB-UL ROMANIEI A FOST FALSIFICAT – Acuzatii impotriva INS: “Grecia 2010. Asta traim”

Acuzatii extrem de grave lansate de economistul Adrian Caciu. Acesta reclama ca autoritatile falsifica datele pentru a ascunde dezastrul economic al Romaniei inregistrat sub Guvernele PNL conduse de Ludovic Orban si Florin Citu (foto stanga). Fix asa cum a facut Grecia in 2010 cand a indus Comisia Europeana in eroare, fiind apoi la un pas de faliment.

Reactia lui Adrian Caciu vine dupa ce Institutul National de Statistica (INS) a publicat date despre Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei in anul 2020 (click aici pentru a citi). Mai exact, INS a anuntat ca Romania a inregistrat o contractie economica de 3,9%. In realitate insa – asa cum scrie pe Facebook economistul Adrian Caciu marti, 16 februarie 2021 -, contractia economica este in realitate de 4,6%.

Prezentam reactia economistului Adrian Caciu:

“Grecia 2010. Asta traim. Crestere pe datorie, inflatie exploziva si de azi falsificarea PIB. Cei mai tari coafezi au devenit cei de INS. Pacat! Model Grecia 2007-2009. Atat se poate.

Contractie economica reala 2020? -4,6%.

Coafata? -3,9%”.

3 comentarii la “PIB-UL ROMANIEI A FOST FALSIFICAT – Acuzatii impotriva INS: “Grecia 2010. Asta traim”

  1. Suntem in antecamera iadului ;securistii au vandut Tara iar urmasii lor au amanetat viitorul;si asta in timp ce se erijeaza in eminentele cenusii ale acestei tari si de considera indreptatiti sa ne….ingroape;Nu prostimea din aceasta tara a fost si ramane marea problema a societatii ro ci acesti derbedei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole