PENSIILE VOR CRESTE CU 40% – Tariceanu face anuntul

1023
Pensiile vor creste cu 40%

Pensiile vor creste cu 40%. Mai exact, punctul de pensie va fi majorat cu 40%, asa cum prevede legea, si nu doar cu 14%, asa cum a decis Guvernul Orban.

Faptul ca pensiile vor creste cu 40% a fost anuntat miercuri seara, 2 septembrie 2020, de presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu. In acest sens, Tariceanu arata ca Parlamentul va modifica Ordonanta de Urgenta privind rectificarea, unde este prevazuta o crestere a punctului de pensie cu doar 14% incepand cu 1 septembrie 2020, nu cu 40% asa cum s-a stabilit printr-o lege promulgata chiar presedintele Klaus Iohannis (click aici pentru a citi).

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Tariceanu acuza ca banii cu care se puteau majora pensiile au fost folositi pentru racolarea de parlamentari, achizitii la suprapret sau pentru serviciile secrete. “Daca ati scapat de votul din Parlament riscati sa nu scapati de furia poporului pe gâtul caruia tineti apasat piciorul!”, ii avertizeaza Tariceanu pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban.

Iata postarea prin care Calin Popescu Tariceanu anunta ca pensiile vor creste cu 40%:

Vom modifica Ordonanta de Urgenta a Guvernului care priveste rectificarea bugetara. O sa o modificam pentru ca ea prevede majorarea pensiilor cu doar 14% si nu cu 40% asa cum spune legea. Nu vom tolera furtul din banii care se cuvin pensionarilor si nu vom accepta sa fie bani pentru cumparat parlamentari, pentru echipamente la suprapret, pentru servicii secrete, pentru avioane si rachete si tocmai când ajungem la marirea pensiilor bugetul se termina!

Domnilor Iohannis si Orban, nu vi se pare ciudat ca doar atunci cand este vorba de bani pentru pensionarii cu pensii mici si pentru alocatii pentru copiii tarii, brusc, tara este in pericol de faliment???

Reveniti cu picioarele pe pamant pentru ca si daca ati scapat de votul din Parlament riscati sa nu scapati de furia poporului pe gâtul caruia tineti apasat piciorul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole