OAMENI DE AFACERI, AMENDATI LA COMANDA PNL – Dezvaluiri explozive

769
Oameni de afaceri, amendati la comanda PNL

Oameni de afaceri, amendati la comanda PNL. Este vorba despre oameni de afaceri care sunt sustinatori, membri si chiar candidati ai PSD. Asta se intampla in Prahova.

Dezvaluirea ii apartine actualului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, candidat din partea PSD la un nou mandat. Toader isi acuza contracandidatul, reprezentantul PNL Iulian Dumitrescu (foto), de faptul ca ar fi dat ordin ANAF si DSV sa realizeze controale abuzive impotriva simpatizantilor, membrilor si candidatilor PSD, cele doua institutii fiind conduse de oamenii lui Dumitrescu.

Oameni de afaceri, amendati la comanda PNL cu zeci de mii de lei

Intr-un comunicat de presa de joi, 10 septembrie 2020, postat pe pagina sa de Facebook, Bogdan Toader dezvaluie ca Iulian Dumitrescu apeleaza la metodele specifice PDL, constand in santaj, amenintari, presiuni si intimidari. Dovada in acest sens ar fi amenzile de zeci de mii de lei pe care simpatizantii, membrii si candidatii PSD le primesc pentru motive pur si simplu inventate.

Inainte de a va prezenta acuzatiile presedintelui Consiliului Judetean Prahova Bogdan Toader la adresa candidatului PNL Iulian Dumitrescu, amintim ca reprezentantul liberal a devenit de curand locuitor al judetului Prahova printr-o metoda ingenioasa (click aici pentru a citi).

Prezentam dezvaluirile presedintelui Consilului Judetean Prahova Bogdan Toader privind oamenii de afaceri amendati la comanda PNL:

Abuz, santaj si intimidare, metode de campanie la PNL Prahova.

La ordinul direct al candidatului PNL la Consiliul Judetean, Iulian Dumitrescu, inspectori de la ANAF si DSV controleaza in mod abuziv membrii si simpatizantii PSD din mai multe localitati prahovene, inclusiv candidatii PSD pentru alegerile locale. Saptamanal, acestia primesc in mod direct amenzi de zeci de mii de lei, la comanda PNL si pentru motive inventate!

Vechile metode pedeliste, de santaj, amenintari, presiuni si intimidare sunt astfel din nou folosite de candidatul PNL Prahova, dupa ce la ANAF si DSV au fost instalati oameni de partid, adusi de Iulian Dumitrescu direct de la Calarasi.

Domnule Iulian Dumitrescu, terminati cu abuzurile!

1. Cei pe care ii puneti sa dea amenzi recunosc ca au fost trimisi si ca sunt obligati!

2. Prahova nu este Calarasi, aici nu puteti face ce vreti cum sunteti obisnuit!

3. Dictatura PDL nu se mai poate intoarce, prahovenii nu vor accepta asa ceva!

In spatele disperarii electorale pe care o afisati, de a pune mana pe fondurile din Prahova, sunt mii de afaceri in pericol sa se inchida, doar pentru ca oamenii de-acolo sustin PSD si nu pe dumneavoastra!

Va somez sa incetati cu astfel de practici si sa opriti controalele politice!

Cer institutiilor statului sa respecte legislatia in vigoare si sa nu se mai implice in campania electorala!

Amenzile aberante nu se vor transforma in niciun caz in voturi pentru PNL, dar sunt deja motive serioase pentru plangeri penale pe care persoanele fizice si juridice afectate si PSD le vor depune la institutiile abilitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole