INGHESUIALA LIBERALA – Seful CJ Prahova Bogdan Toader isi demasca adversarul politic: „Ca sa poata candida la functii in Prahova, trei candidati PNL s-au mutat impreuna, intr-un apartament de 41 mp!”

2117

Trei candidati PNL la trei functii din administratia locala s-au inghesuit in acte, impreuna cu familiile lor, intr-un apartament de numai 41 de metri patrati, astfel incat sa-si poata face mutatia pe buletin in judetul Prahova.

Dezvaluirea a fost facuta luni, 24 august 2020, de catre presedintele Consiliului Judetean Prahova, PSD-istul Bogdan Toader, acesta referindu-se in primul rand la senatorul PNL Iulian Dumitrescu (foto) – candidat pentru sefia CJ Prahova) –, dar si la Dumitru Tudone (care vizeaza un fotoliu de consilier judetean) si la Dragos Nita (candidat la Primaria Plopeni). Ei bine, potrivit lui Toader, Nita i-ar fi luat fictiv in spatiu pe Dumitrescu si pe Tudone, din cauza ca acestia doi nu aveau buletin de Prahova (necesar pentru a candida in alegerile locale din acest judet).

Redam postarea lui Bogdan Toader de pe Facebook:

❗️Ca sa poata candida la functii in Prahova, trei candidati PNL s-au mutat impreuna, intr-un apartament de 41 mp!

🏢Un apartament din Plopeni pare sa fi devenit un imobil foarte cautat de catre candidatii Partidului National Liberal la diferite functii. Da, ati citit bine, este vorba despre un apartament minuscul, de doar 40 de metri patrati, aflat intr-un bloc din cartierul Diana al orasului altadata muncitoresc Plopeni!

❗️Iulian Dumitrescu (candidat la presedintia Consiliului Judetean Prahova), Dumitru Tudone (candidat pentru un post de consilier judetean) si Dragos Nita (candidat la Primaria Plopeni) se inghesuie cu totii, cel putin in acte, in apartamentul modest pus la dispozitie de domnul Nita si convietuiesc, Dumnezeu stie cum, alaturi de familiile domniilor lor. Sau nu?

📬In acte, cei trei figureaza cu domiciliul la aceeasi adresa, primii doi fiind luati in spatiu de Dragos Nita. Daca va intrebati de ce, raspunsul este simplu!

❗️Fiindca atat Dumitru Tudone, cat si Iulian Dumitrescu sunt atat de prahoveni incat, anterior, aveau domiciliul in acte in… Calarasi.

In judetul Calarasi pe care Dumitrescu si angajatul sau, Tudone, l-au administrat cu atata corectitudine, incat i-au ingrozit si pe jurnalistii de la „Romania, te iubesc!”.

❗️E grav si trist ca dupa ce au „terminat” treaba in Calarasi, „inghesuitii” vor sa puna mana pe judetul Prahova. Iar aranjamentele pe care le fac in actele de identitate denota deopotriva disperare, caractere periculoase si inselatoare!

❗️Cu toate aceste sfortari ale domniilor lor, suntem convinsi ca prahovenii nu se vor lasa pacaliti!

P.S. Cand si-a incheiat mandatul de parlamentar in circumscriptia electorala nr. 12 Calarasi, Iulian Dumitrescu s-a transferat la Prahova, capatand buletin de Plopeni, cu sprijinul direct al subordonatului sau din partid, Dragos Nita. Care, se vede treaba, a mers mai departe cu milostenia si l-a primit in spatiu, anul acesta, si pe un alt fugar din Calarasi – Dumitru Tudone!

#minciuna #ipocrizie

#Liberalism”.

3 comentarii la “INGHESUIALA LIBERALA – Seful CJ Prahova Bogdan Toader isi demasca adversarul politic: „Ca sa poata candida la functii in Prahova, trei candidati PNL s-au mutat impreuna, intr-un apartament de 41 mp!”

  1. Daca cei doi domni „infiati” nu vor dori sa paraseasca de buna voie spatiul, D-nul Nita ii va da in judecata sau ii va evacua cu executorul sau cu Politia? Vor imparti frateste cheltuielile comune? Dar daca unul din ei se razgandeste si se inscrie in Pee-See-Dee? E de Noaptea Mintii!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole