INVESTITII PRIN PROGRAMUL ANGHEL SALIGNY – Iata unde se duc banii. Lista a fost finalizata (Document)

978

sursa foto: .gazetanord-vest.ro

Lista obiectivelor de investitii finantate de Ministerul Dezvoltarii, prin Programul national de investitii ”Anghel Saligny”, a fost finalizata pentru alte patru judete si a fost publicata.


Astfel, au fost definitivate si listele cu obiectivele de investitii ce vor fi realizate in judetele Bihor, Buzau, Mures si Valcea, urmand alocarile si pentru celelalte judete. Aceste patru judete se alatura celorlalte 12 (Alba, Arad, Arges, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Gorj, Harghita, Sibiu si Tulcea), precum si sectoarelor municipiului Bucuresti, care au primit finantare prin Program, in ultima luna, a precizat ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila.

Finantarile

Conform criteriilor de selectare, in judetul Bihor, au fost propuse spre finantare 120 obiective de investitii, in valoare totala de 1.488.786.824,14 lei. Pentru judetul Buzau, au fost aprobate 101 obiective, in valoare totala de 1.357.909.823,88 lei. Unitatile administrativ-teritoriale din judetul Mures vor primi finantare pentru 136 de investitii, in valoare totala de 1.448.028.839,61 lei.
In judetul Valcea, din totalul celor 163 solicitari, ministerul va finanta 119 obiective, in valoare totala de 1.378.779.511,12 lei, reprezentand aproximativ 52% din cuantumul tuturor solicitarilor pentru acest judet.
Prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, Guvernul Romaniei, prin Ministerul Dezvoltarii, asigura serviciile de baza in localitati (apa, retele de canalizare si de gaze) si reabiliteaza drumurile si podurile.

Lista completa poate fi vizualizata aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole