GUVERNAREA ORBAN – Un ministru recunoaste: „Nu am vrut sa riscam sa facem ministerul de ras a doua oara”

1518

Premiera in Romania.

Mircea Fechet (foto dreapta), fostul minstru al Mediului din Guvernul condus de Ludovic Orban (foto stanga), a recunoscut in direct ca ministerul pe care l-a condus s-a facut de ras (click aici pentru declaratii).

Este vorba despre Programul Rabla pentru electrocasnice care ar fi trebuit sa inceapa marti, 15 decembrie 2020. Si care a murit pentru ca Administratia Fondului de Mediu, institutie care se afla in subordinea lui Fechet, nu a fost in stare sa puna la dispozitia romanilor un site functional. Nici in prezent site-ul nu este functional.

Mircea Fechet a declarat joi, 24 decembrie 2020, live pe Facebook, la predarea mandatului catre noul ministru al Mediului Tanczos Barna, ca s-au facut pasi importanti pentru remedierea aplicatiei, dar ca nu s-a dat verde deocamdata la Programul Rabla pentru electrocasnice, avand in vedere esecul initial, pentru ca:

„Nu am vrut sa riscam sa facem ministerul de ras a doua oara”.

Esec

Programul Rabla pentru Electrocasnice a inceput in urma cu cateva zile, iar persoanele fizice se pot inscrie in aplicatia informatica disponibila pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro si la sectiunea programului: https://electrocasnice.afm.ro, anunta in 14 decembrie Administratia Fondului de Mediu, (click aici pentru a citi), dar si ministerul Mediului (click aici pentru a citi).

O zi mai tarziu, guvernantii si-au dovedit profesionalismul. AFM anunta in 15 decembrie ca Programul Rabla pentru electrocasnice se amana (click aici pentru a citi).

Motivul: instabilitatea securitatii cibernertice si incercari de fraudare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole