ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA – Deputata Oana Bulai acuza: “Citu si coalitia din spatele lui dau un atac la economia nationala”

3626
ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA – Deputata Oana Bulai acuza: “Citu si coalitia din spatele lui dau un atac la economia nationala”

Atentat la siguranta nationala. Asta comite Guvernul Citu. Acuzatia este lansata de deputata PSD Oana Bulai (foto), in contextul in care Guvernul Citu propune aborgarea legii care interzicea vanzarea companiilor nationale.

Intr-un comentariu pe pagina sa de Facebook, Oana Bulai atrage atentia asupra riscului ca Romania sa fie vanduta bucata cu bucata. Deloc gresit, afirmam noi, atat timp cat potrivit informatiilor inca neoficiale sunt vizate pentru instrainare companii precum Cec Bank, EximBank, Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, Portul Constanta sau Aeroportul Otopeni. Companii a caror valoare se ridica la peste 20 miliarde euro (click aici pentru a citi).

Citu desavarseste ce a inceput Orban

Pe de alta parte, trebuie spus ca Guvernul condus de premierul Florin Citu desavarseste ce a inceput Guvernul anterior al lui Ludovic Orban. Ne amintim ca Guvernul Orban a propus modificarea legii care interzicea vanzarea companiilor nationale (click aici pentru a citi), insa iata ca acum Guvernul Orban intentioneaza abrogarea acesteia.

Redam acuzatiile deputatei PSD Oana Bulai:

“Guvernarea PNL-USR-UDMR vrea sa vanda Romania la bucata!

Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Nici cat au furat din imprumuturile uriase de 30 de miliarde de euro, facute anul trecut. Acum, Guvernul Citu pune la cale sa vanda si avutia nationala.

Anul trecut, in plina criza sanitara, PSD a promovat legea 173/2020, care interzice vanzarea activelor pe care statul le detine in companiile nationale, pentru o perioada de doi ani. Acum, pe ascuns, in plina criza sanitara si economica, Guvernul Citu a decis sa schimbe aceasta lege! Mai exact, vor sa vanda pe nimic companiile care asigura siguranta nationala a Romaniei!

Statele europene responsabile fac tot ce tine de ele pentru a-si proteja companiile strategice din domenii precum energia. Numai la noi, coalitia formata din PNL-USR-UDMR vrea sa scape de toata avutia nationala si sa ne faca dependenti de companiile straine.

Citu si coalitia din spatele lui dau un atac la economia nationala prin faptul ca isi propune vanzarea a tot ce mai detine Romania in domenii cheie din economie.

Cum pot fi acesti guvernanti caracterizati daca nu drept niste tradatori de tara?

Spune NU vanzarii celor mai puternice si mai rentabile companii de stat!”

1 comentariu la “ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA – Deputata Oana Bulai acuza: “Citu si coalitia din spatele lui dau un atac la economia nationala”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole