ASCENSIUNE SPECTACULOASA A BIG PHARMA – Pfizer si BioNTech au facut marele anunt

238
ASCENSIUNE SPECTACULOASA A PIETELOR DE ACTIUNI

Sursa Foto: Arhiblog

Ascensiune spectaculoasa a unor mari companii farmaceutice (Big Pharma). Pfizer (corporatie farmaceutica americana) si BioNTech (companie germana de biotehnologie dedicata dezvoltarii si fabricarii imunoterapiei active), au facut marele anunt, noteaza Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), in raportul emis marti, 10 noiembrie 2020.

Potrivit Bloomberg, cresterea pietelor de actiuni a fost influentata de catre vaccinul impotriva coronavirusului dezvoltat de catre cele doua companii (Pfizer si BioNTech), dar si de catre rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA.

Astfel, cele mai mari cresteri au fost consemnate in urmatoarele sectoare:

– Turism;

– Bancar;

– Energie;

– Constructii.

La polul opus, se afla companiile care au beneficiat de lockdown si care au inregistrat scaderi semnificative.

Vorbim despre domenii ca:

– Tehnologie;

– Servicii de livrare;

– Furnizorii de bunuri pentru munca de acasa (telemunca).

Exista solutii pentru fiecare stat UE in parte, dar planurile nationale de redresare si rezilienta vor fi eligibile pentru finantare in masura in care statele respecta cele sase prioritati impuse de UE. Acestea sunt:

– tranzitia ecologica;

– transformarea digitala;

– coeziunea economica;

– competitivitatea;

– coeziunea sociala si teritoriala;

– reactia institutionala la crize si pregatirea pentru crize, mai este subliniat in raportul ASF emis marti, 10 noiembrie 2020.

*Cititi aici raportul integral emis de ASF

2 comentarii la “ASCENSIUNE SPECTACULOASA A BIG PHARMA – Pfizer si BioNTech au facut marele anunt

 1. De ce nu ies romanii in strada, sa isi apere drepturile si libertatile, de ce nu au un lider care sa le explice ADEVARUL, sa ii informeze despre realitatea din tara, nu „realitatea” „specialistilor”, mas-mediei, sau a guWernului infect?. Cum pot romanii sa asculte cretinismele nazistului, cretinismele alcoolistului Orban, cretinismele „specialistilor”, si cretinismele asa zisi medici?. Cum pot inghiti manipularea si minciunile?. Chiar acum la o televiziune ” independenta” manipuleaza la greu populatia: „nu mai sunt paturi disponibile la ATI”, „oamenii trebuie sa caute in tara locuri la ATI”. Cum ii rabda D-zeu, sa manipuleze in halul asta?. Aceste televiziuni ar trebui inchise definitiv, iar medicii „specialistii”, bagati dupa gratii, si inlocuiti cu adevaratii specialisti care au fost indepartati la inceputul pandemiei. In loc sa se ocupe de dotarea spitalelor, si tratarea pacientilor cu boli cronice, preocuparea lor este vaccinul. In intreaga lume medicii specialisti (si doar un medic din Romania), explica pericolul acestui „vaccin”, facut pe hei-rup, cu toate ca se spune tot timpul: virus necunoscut, virusul a suferit 30-40 de mutatii, vaccinul nu va incheia pandemia, vaccinul nu are efect cu o singura doza, fiind nevoie de 3-4 doze periodic. Daca la SARS nu au gasit vaccin in 10 ani, au rezolvat unul in cateva luni?. Romania va fi tara experiment, adica cobai pentru vaccinurile lor. Nu intamplator vor sa vaccineze in prima faza batranii si bolnavii. Declaratia lui Bill Gates:”Cu un vaccin rezonabil, vor putea reduce nr populatiei globului cu 10-15%”. Cea mai noua declaratie al acestui dezechilibrat mintal: „Ne pregatim de al doilea val, sper sa nu fim impiedicati”. Ce a vrut sa spuna?. „

 2. „Inregistrare obtinuta din randul anchetatorilor. Conducerea spitalului Pitesti cere unor persoana din linia 1 sa nu-i mai resusciteze pe cei car intra in stop cardio-respirator”.
  – Daca intra in stop, aia era!
  – Ei oricum te pregatesc de la inceput!
  – Doamne, in ce tara traim!
  – Cand e asa, extrem de grav, inclusiv seful….moare si gata.
  – Ti se spune de la inceput ca moare.Cand iti da vestea ca a murit, sa nu intrebi de ce!
  – Sa moara, sa moara cat mai multi.
  – Da.
  – Sa nu ai un protocol de resuscitare?. Poate trece de stopul ala si scapa.
  _ Aud asta ca nu se resusciteaza.
  – Crezi ca ei nu stiu?.
  – Auzi, primesc bani daca mor mai multi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *