ZILELE HORTICULTURII BUCURESTENE – 13-16 mai, USAMV Bucuresti

588

Cea de a XVII-a editie a evenimentului Zilele Horticulturii Bucurestene va avea loc in perioada 13-16 mai 2021 in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, scrie foodbiz.ro. Manifestarea va include conferinte, dar vor fi si demonstratii desfasurate fizic si online.

“Dupa o pauza de un an din cauza pandemiei care ne-a impiedicat sa organizam evenimentul in mai 2020, acum avem ocazia sa ne regasim in frumosul campus al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucurestii intr-o suita deosebita de evenimente organizate cu acest prilej”, arata organizatorii.

Programul

Programul Zilele Horticulturii Bucurestene 2021 cuprinde mai multe manifestari care au loc zilnic. Acesta cuprinde conferinte, ateliere si demonstratii desfasurate online pe pagina evenimentului.

Cateva teme din interesantele prelegeri, ateliere si demonstratii:

Atelier de ornitologie si fauna utila
Tranzitia Verde: oportunitati si provocari pentru peisagistica europeana
Gradina biointensiva eco
Aplicatii digitale in sprijinul fermierilor horticultori
Calatorie in jurul gradinii mele
Micii horticultori in actiune: Tainele tehnicii plantarii in ghiveci dezvaluite copiilor
Solutii tehnologice inovative pentru plantatiile pomicole
Vizitatorii vor putea sa admire in cadrul expozitiei Hortus Florshow flori, arbusti, seminte, rasaduri de legume si flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultura si produse agricole traditionale. Produsele pot fi  si achizitionate.

Vizitatorii sunt asteptati in Campusul Agronomie – Herastrau, Bd. Marasti 59, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole