ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM – Ministrul de Finante, veste proasta pentru ministrul Economiei: „O masura pe care mi-e greu sa cred ca o putem aplica”

786

sursa foto: facebook Claudiu Nasui

Ministrul de Finante Dan Vilceanu nu crede ca se poate aplica masura propusa de USR-PLUS cu privire la neimpozitarea salariului minim, masura adusa in discutie in spatiul public inclusiv de ministrul Economiei, Claudiu Nasui (click aici pentru a citi).

Intrebat daca exista vreo sansa ca de la 1 ianuarie sa fie aplicat programul zero taxe pe salariul minim macar pentru anumite categorii, Vilceanu a raspuns ca “este o masura pe care mi-e greu sa cred ca o putem aplica in acest moment”.
Potrivit ministrului de Finante, odata ce ai creat o categorie care nu plateste taxe, toate celelalte vor dori sa fie in aceeasi situatie.

Iata declaratia facuta de ministrul de Finante:

Este o masura pe care mi-e greu sa cred ca o putem aplica in acest moment. Vorbeam de consolidare fiscala, de acoperirea cheltuielilor, daca venim cu aceasta masura o sa avem o mare problema bugetara. (…). Mi-e greu sa cred ca odata ce deschidem cutia Pandorei, vom mai putea opri generalizarea unui asemenea proiect.
Odata ce ai creat o categorie care nu plateste taxe, toate celelalte vor dori sa fie in aceeasi situatie. Sa vedem ce se va intampla, suntem cu ochii pe deficit, pe executia bugetara. In functia de ministru de finante sunt cel criticat in permanenta, pentru ca nu trebuie sa fiu mana larga”.

2 comentarii la “ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM – Ministrul de Finante, veste proasta pentru ministrul Economiei: „O masura pe care mi-e greu sa cred ca o putem aplica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole