WORLD CLASS IMPOTRIVA GUVERNULUI – Cel mai mare lant de sali de sport cere redeschiderea cluburilor si piscinelor. Romanii, chemati sa semneze petitia: “World Class solicita clasificarea salilor de sport, a industriei de health & fitness ca Servicii Esentiale” (Petitia)

2183
WORLD CLASS IMPOTRIVA GUVERNULUI – Cel mai mare lant de sali de sport cere redeschiderea cluburilor si piscinelor. Romanii, chemati sa semneze petitia: “World Class solicita clasificarea salilor de sport, a industriei de health & fitness ca Servicii Esentiale” (Petitia)

Miscare de ultima ora din partea celui mai mare lant de sali de sport din Romania. Compania World Class solicita Guvernului sa redeschida cluburile si piscinele interioare. In acest sens a fost lansata o petitie, romanii fiind chemati sa o semneze.

Intr-un comunicat dat publicitatii marti seara, 30 martie 2021, World Class aminteste ca exista deja studii care arata ca salile de health & fitness sunt un mediu controlat si sigur, atunci cand urmeaza toate masurile de preventie, precum distantarea, igienizarea regulata a spatiilor si a echipamentelor inainte si dupa utilizare. De asemenea, World Class mentioneaza ca nu exista dovezi ca virusul care provoaca COVID-19 poate fi raspandit prin apa, in bazine, cazi cu hidromasaj, spa-uri sau zone de joaca cu apa.

Iata comunicatul World Class:

Cerem redeschiderea cluburilor de health & fitness si a piscinelor interioare!

AVEM NEVOIE SA NE INTOARCEM LA RUTINA DE EXERCITII FIZICE REGULATE, ESENTIALE PENTRU SANATATEA FIZICA SI MENTALA!

Este dovedit ca salile de health & fitness sunt un mediu controlat si sigur, atunci cand urmeaza toate masurile de preventie, precum distantarea, igienizarea regulata a spatiilor si a echipamentelor inainte si dupa utilizare! (Studiu SafeActive, 10.2020, EuropeActive).

Inotul are beneficii extraordinare pentru sanatate!

Deschiderea piscinelor interioare va oferi acces la beneficiile enorme pentru sanatate, prin antrenamentele acvatice, atat pentru copii, cat si pentru adulti!
Nu exista dovezi ca virusul care provoaca COVID-19 poate fi raspandit prin apa, in bazine, cazi cu hidromasaj, spa-uri sau zone de joaca cu apa! (Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, SUA).

Semnatura ta este importanta!

World Class solicita clasificarea salilor de sport, a industriei de health & fitness ca Servicii Esentiale – un plan pentru a face romanii mai sanatosi prin redeschiderea salilor de sport si a piscinelor interioare!

NE DORIM SA NE ANTRENAM IMPREUNA PENTRU O SANATATE MAI BUNA SI O IMUNITATE MAI PUTERNICA, IN CEL MAI POTRIVIT SI MAI EFICACE MEDIU POSIBIL: CLUBURILE DE HEALTH & FITNESS!

Daca si tu iti doresti sa ne revedem cat mai curand in salile de antrenament, semneaza petitia!

Iimpreuna continuam sa ne antrenam pentru o sanatate mai puternica!

World Class

Exercise Is Medicine”

Iata textul petitiei, care poate fi semnata aici:

Solicitam redeschiderea salilor de sport, a cluburilor de health & fitness si a piscinelor interioare!

Avem nevoie sa ne intoarcem la rutina de exercitii fizice regulate, esentiale pentru sanatatea fizica si mentala!

CLUBURILE DE HEALTH & FITNESS S-AU DOVEDIT A FI SIGURE! Studiul SafeActive efectuat in octombrie 2020 de EuropeActive anunta: riscul de a contracta COVID-19 in cluburile de fitness este extrem de redus! Doar 0,78 infectii la 100.000 de vizite la cluburile de fitness!

Cu totii avem responsabilitatea de a respecta restrictiile si de a lupta impotriva acestei pandemii, iar una dintre cele mai eficiente modalitati este sa ramanem activi fizic intr-un mediu sigur si controlat, pentru un sistem imunitar mai bun si o sanatate mai puternica! Este dovedit ca salile de sport sunt un mediu controlat si sigur, atunci cand urmeaza toate masurile de preventie, precum distantarea, igienizarea regulate a spatiilor si a echipamentelor inainte si dupa utilizare!

Toate masurile preventive adoptate de World Class in timpul pandemiei au dus la asigurarea unui mediu de antrenament sigur pentru aproape 60 de mii de romani care au putut astfel sa isi reia rutina de sanatate si fitness.

Toate studiile arata ca exista o rata foarte scazuta de raspandire a infectiilor in sali de sport. Noua inchidere a cluburilor de health & fitness nu va face decat sa diminueze sanatatea natiunii!

Exercitiile fizice s-au dovedit a preveni si, de asemenea, a ajuta la tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume: afectiunlei cardiovasculare, diabetul si obezitatea! De asemenea, au un rol major in prevenirea infectiilor tractului respirator.

ROMANII TREBUIE SA RAMANA ACTIVI MAI ALES ACUM, CAND SE STIE CA NOUL CORONAVIRUS ARE CELE MAI GRAVE CONSECINTE MAI ALES IN CAZUL PACIENTILOR CU BOLI DE INIMA, DIABET SI OBEZITATE!

Piscinele interioare au fost inchise oficial din 17 martie anul trecut. Inotul are beneficii extraordinare pentru sanatatea generala. De asemenea, scade riscul de boli despre care se stie ca prezinta riscuri mari pentru pacientii cu COVID-19. Deschiderea piscinelor interioare va oferi romanilor acces la beneficiile enorme pentru sanatate ale inotului si antrenamentelor acvatice, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Nu exista dovezi ca virusul care provoaca COVID-19 poate fi raspandit la oameni prin apa in bazine, cazi cu hidromasaj, spa-uri sau zone de joaca cu apa. (Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor)

World Class solicita clasificarea salilor de sport, a industriei de health & fitnessului ca Servicii Esentiale – un plan pentru a face romanii mai sanatosi prin redeschiderea salilor de sport si a piscinelor interioare!

World Class si industria de health & fitnessului doresc sa colaboreze cu autoritatile pentru ca acest lucru sa fie implementat intr-un mod sigur, controlat si sanatos!

Toate studiile de pana acum arata ca centrele de fitness nu ar trebui inchise in timpul pandemiei COVID-19, ci mai degraba ar trebui sa fie recunoscute drept SOLUTII EFICIENTE PENTRU REDUCEREA CONSECINTELOR CATASTROFALE ALE PANDEMIEI ASUPRA SANATATII FIZICE SI PSIHICE!

Ne dorim sa ne antrenam impreuna pentru o sanatate mai buna si o imunitate mai puternica in cel mai potrivit si mai eficace mediu posibil: cluburile de health & fitness!

2 comentarii la “WORLD CLASS IMPOTRIVA GUVERNULUI – Cel mai mare lant de sali de sport cere redeschiderea cluburilor si piscinelor. Romanii, chemati sa semneze petitia: “World Class solicita clasificarea salilor de sport, a industriei de health & fitness ca Servicii Esentiale” (Petitia)

  1. Mai sunt vreo 50 de paturi la ATI, 5 dintre ele fiind ocupate de copii sub 13 ani cu COVID-19, iar voi vă milogiți după bani pentru că nu ați fost în stare să vă adaptați și să faceți un plan de business adaptat online-ului. Lumea care vrea să facă mișcare NU DEPINDE DE WORLDCLASS, face oricum. În parc, acasă, dar face. Doar voi depindeți de locațiile fizice și de banii aferenți. Sunteți cinici și călcați pe cadavre, cu toate că nici cât au fost deschise sălile nu ați respectat niciun rahat. Când ați avut viermi în baie la radisson (locație premium), nu ați făcut nimic săptămâni întregi. Acum, in pandemie, distanțare pauză la voi, aglomerație și o vizibilă durere-n cur de aceste măsuri, important fiind profitul.

    Nu, sălile nu sunt esențiale, că lumea făcea sport și până să apară ele și în mod cert va face și după ce domniile voastre veți dispărea natural de pe piață. Vă doresc nu faliment, că e păcat, dar suficiente probleme financiare cât să vă mai treziți la realitate. Auzi, esențiali :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole