VOM TRAI MAI RAU DECAT PE VREMEA LUI BASESCU – Presedintele Pro Romania Victor Ponta anunta prapadul: ”In 2021 va fi mai rau decat in 2010”

6225

foto: facebook

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta (foto), le da o veste proasta romanilor. Criza din 2021 va fi mult mai grea decat cea din 2010. Cu alte cuvinte, romanii o vor duce mai rau sub regimul Iohannis-PNL, decat s-a intamplat in timpul regimului Basescu.

“In 2021 va fi mai rau decat in 2010 – si riscam sa trecem 7 ani de scadere economica, subdezvoltare, suferinte si nevoi pentru romanii obisnuiti!”, scrie fostul premier al Romaniei Victor Ponta joi, 2 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook.

In contextul prezentarii ”Planului de relansare economica” de catre Guvernul Orban, Victor Ponta prezinta si doua reforme care, din punctul sau de vedere, ar trebui implementate pentru depasirea crizei economice. O reforma fiscala, si una administrativa.

Iata postarea de pe Facebook a presedintelui Pro Romania:

Orice plan economic de relansare economica are sanse de reusita doar daca include 2 reforme radicale :

1. Reforma fiscala – impozit progresiv pe capitaluri internationale, tranzactii financiar bancare si proprietati de lux in paralel cu scaderea taxarii muncii si stimularea NATIONALISMULUI ECONOMIC

2. Reforma administrativa – reducerea numarului de judete de la 41 la 15 / a numarului de unitati administrativ teritoriale de la 3200 la 1000 / a numarului de autoritati, agentii, directii si departamente

In 2012 am preluat Romania din Criza si am facut ceea ce a fost necesar = Romania a avut 7 ani de crestere si dezvoltare economica si sociala!

In 2021 va fi mai rau decat in 2010 – si riscam sa trecem 7 ani de scadere economica, subdezvoltare, suferinte si nevoi pentru romanii obisnuiti!

Noi suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”

4 comentarii la “VOM TRAI MAI RAU DECAT PE VREMEA LUI BASESCU – Presedintele Pro Romania Victor Ponta anunta prapadul: ”In 2021 va fi mai rau decat in 2010”

  1. Iar cei care au un bisnis sin amendați de garda de mediu pe pământul meu pe locul meu cum să mai fac ceva într-o țară de corupți și bijnitari

  2. Postarile pe Facebook nu ajuta la nimic. Pentru a ajuta cu adevarat poporul si tara, trebuie sa actionezi, nu sa scrii. Si eu „urlu” de ani de zile sa-i trezesc pe romani, dar fara rezultat. Daca voi, opozitia, nu spulberati acest guvern infect, veti fi taxati de populatie mai rau decat Pnl-isti, si asta pentruca ati avut majoritatea, si nu ati facut nimic ca sa salvati tara. Luptati toti pentru putere nu pentru popor, si asta va va costa foarte mult. Nu cred ca nu va dati seama ce se va intampla dupa alegeri, nu imi doresc sa fiu in locul vostru, dar daca continuati doar sa scrieti, si sa nu deranjati dictatura din tara, cu regret in suflet, va meritati soarta. Comunisti au fost copii mici pe langa aceasta guvernare infecta. Nu cred ca sunt singura care face alergie, in adevaratul sens al cuvantului ,cand aud cuvantarile de vorbe goale ale acestor impostori care conduc tara in prapastie.

  3. Eu îl știu pe domnul Ponta dun anul 2007 nu am nici-o treaba cu dumnealui ,sau cu politica ,dar omul acesta a ajuta mult oameni și asta mi-a plăcut la dumnealui ca tine cu poporul mult succes ! 😇🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole