VINE MAREA INFLATIE – Prognoza dupa performantele guvernarii de dreapta: „Cred ca euro va depasi 5 lei. Urmeaza cea mai mare inflatie pe care a avut-o Romania in ultimii 30 de ani”

1207

Prognoza a liderului PSD Marcel Ciolacu dupa ce a analizat activitatea Guvernului de dreapta condus de Florin Citu: urmeaza cea mai mare inflatie din ultimii 30 de ani.

Ciolacu a declarat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania Tv, Punctul Culminant, emisiune la care a participat si senior-editorul Lumea Justitiei (luju.ro) si Lumea Banilor (luba.ro), Razvan Savaliuc, ca urmeaza cea mai mare inflatie pe care a avut-o Romania in ultimii 30 de ani. Presedintele PSD crede ca euro va depasi 5 lei, iar FMI va veni in Romania la inceputul anului viitor.

Ciolacu, care a facut referire la statistici, arata ca 31,2 % romani traiesc la limita saraciei, 90% dintre angajati castiga sub 1.000 de euro/ pe luna, 2 milioane pensionari traiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe luna, 940.000 de romani traiesc cu pensia sociala minim garantata de 800 de lei/pe luna, 1,6 milioane de romani au salariul minim pe economie, 3,6 milioane de copii au alocatie care nu a fost dublata, dintre care 1,38 milioane de copii traiesc in saracie”.
Ciolacu a anuntat ca PSD va propune in Parlament un pachet de masuri pentru compensarea efectelor inflatiei.

Iata declaratiile facute de Marcel Ciolacu:

„31,2 % romani traiesc la limita saraciei, 90% dintre angajati castiga sub 1.000 de euro/ pe luna, 2 milioane pensionari traiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe luna, 940.000 de romani traiesc cu pensia sociala minim garantata de 800 de lei/pe luna, 1,6 milioane de romani au salariul minim pe economie, 3,6 milioane de copii au alocatie care nu a fost dublata, dintre care 1,38 milioane de copii traiesc in saracie!. Asta este Romania reala, nu Romania domnului Citu care nu stie cat costa o paine (…).

Ne mai lipseste FMI-ul. In ianuarie-februarie o sa vina, fiindca suntem statul european cu cel mai mare deficit excesiv, care va trebui stopat. Toata lumea a bagat bani in capital autohton, mai putin Romania. E un an ratat, cu un deficit bugetar, anul trecut de 10 la suta, anul acesta ne vom inchide tot cu 10%. Sa vedem cu cat se inchide euro, cred ca va depasi 5 lei.
Urmeaza cea mai mare inflatie pe care a avut-o Romania in ultimii 30 de ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole