„VIATA E GREA” A CASTIGAT CONTRACTUL – Life Is Hard SA, prima firma romaneasca de software lansata pe bursa, a castigat un contract de peste 950.000 lei de la Primaria Cluj-Napoca

1262

Primaria Cluj-Napoca – condusa de primarul Emil Boc (foto) – a atribuit un contract in valoare de 956.026 lei fara TVA firmei SC Life Is Hard SA („Viata e grea”), prima companie romaneasca de software lansata la Bursa de Valori Bucuresti, a anuntat societatea vineri, 10 iulie 2020, intr-un comunicat publicat pe BVB.

Contractul – castigat impreuna cu Telekom Romania – presupune achizitia unui sistem de identificare a locurilor libere de parcare din zona 1 a Clujului (care include doar municipiul propriu-zis). Mai precis, castigatorii licitatiei trebuie sa furnizeze 1.258 senzori de parcare pentru zona I din municipiu, noua statii de interconectare echipamente, o aplicatie server pentru gestionarea-afisare si o aplicatie mobila pentru gestionarea-afisare. Solutia de City Parking pe care Life Is Hard o va implementa face parte suita de aplicatii de Smart City in a carei dezvoltare compania investeste inca din 2018.

Infiintata la 15 aprilie 2004, de catre Erik Barna (care apoi s-a asociat cu Ioan-Catalin Chis), SC Life is Hard SA – cu sediul in Floresti (o comuna aflata la circa 12 km de Cluj-Napoca) s-a lansat pe bursa la sfarsitul lui 2015, pe piata secundara AeRO, fiind prima societate romaneasca de software care s-a listat la BVB.

* Cititi aici raportul licitatiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole