VERDE DE LA CONSILIUL CONCURENTEI – Tranzactia a fost aprobata

1152

sursa foto: digi24.ro

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Terapia S.A. intentioneaza sa preia marca Uractiv si toate activele asociate acestei marci, detinute de Fiterman Pharma S.R.L. si Look Ahead S.R.L

Activele achizitionate de Terapia sunt asociate, in principal, produselor constand in suplimente alimentare utilizate pentru ingrijirea urologica si mentinerea sanatatii tractului urinar. Terapia produce si comercializeaza medicamente generice, produse comercializate sub diverse marci, eliberate pe baza de prescriptie medicala, respectiv fara prescriptie medicala, suplimente alimentare, dispozitive medicale, produse cosmetice si biocide.

Ariile acoperite

Principalele arii terapeutice acoperite sunt reprezentate de domeniile cardiovascular, respirator, analgezice, gastro-intestinal, sistemul nervos central si dermatologie. Terapia face parte din grupul Sun Pharma, fiind o filiala a Sun Pharmaceutical Industries Limited, o companie de medicamente generice.

Fiterman Pharma SRL produce preparate farmaceutice, iar Look Ahead SRL desfasoara activitati de consultanta pentru afaceri si management.

Mediu concurential

Autoritatea de concurenta a evaluat aceasta operatiune din punctul de vedere al compatibilitatii cu un mediu concurential normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurentiale, si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Decizia va fi publicata pe site-ul Consiliului Concurentei dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential”, anunta Consiliul Concurentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole