VACANTE DE LUX IN MALDIVE SI THAILANDA CU PLATA IN BITCOIN SI ETHER – Lantul hotelier Soneva anunta ca se adreseaza celor „peste 300 de milioane de detinatori de criptomonede” din intreaga lume

1036

Industria ospitalitatii isi deschide portile catre clientii cripto dupa ce nivelul de adoptie a criptomonedelor a explodat in 2022. Lantul hotelier de lux Soneva este cel mai recent exemplu, anuntand ca accepta, incepand din luna august 2022, plati in moneda virtuala pentru resorturile din statiunile Fushi, Jani si Aqua din Maldive, precum si Kiri din Thailanda. Compania a anuntat ca va facilita utilizarea Bitcoin si Ether ca mijloc de plata, aratand ca se adreseaza, astfel, celor „peste 300 de milioane de detinatori de criptomonede” din intreaga lume.

Gilda Popa

Tot mai multe companii multinationale din industria ospitalitatii anunta ca accepta plati cripto in 2022 dupa ce, in decembrie, anul trecut, Pavilion Hotels & Resorts din Hong Kong a devenit primul lant hotelier international care a acceptat platile in moneda virtuala.

Grupul Soneva a anuntat recent ca va accepta plati in Bitcoin si Ether pentru vacantele de lux in Maldive si Thailanda. In acelasi timp, compania a creat divizia Soneva Villa Ownership, care este prima si singura „schema” care permite cumparatorilor straini din Maldive sa cumpere proprietati imobiliare folosind criptomonede, potrivit cityam.com.

Criptomonede precum Bitcoin ar putea fi acceptate si vor fi procesate prin terti cu propriii termeni si conditii. Soneva va accepta si rambursarea, daca (n.r. clientul) va solicita acest lucru, insa (n.r. va fi rambursat) echivalentul in USD al criptomonedelor din momentul tranzactiilor si excluzand orice comisioane suplimentare platite catre terti”, se arata pe pagina web a lantului hotelier, la sectiunea „Termeni si Conditii”. (foto 1, sursa soneva.com)

Peste 300 de milioane de detinatori de monede virtuale la nivel global

Soneva precizeaza ca a colaborat cu furnizorul de solutii de plata in criptomonede TripleA si cu furnizorul de platforme de plata Pomelo Pay pentru a deschide optiunile de plata in moneda virtuala.

La Soneva, ne-am straduit intotdeauna sa fim un pionier in industria ospitalitatii, prin urmare, acceptarea criptomonedelor ca metoda de plata este un alt exemplu care permite oaspetilor nostri internationali sa efectueze cu usurinta plati de oriunde din lume”, a declarat Bruce Bromley, Chief Financial Officer si CEO adjunct al Soneva, potrivit cityam.com.

CEO-ul TripleA, Eric Barber, a spus ca este incantat sa faciliteze platile cripto pentru Soneva.

Prin parteneriatul nostru, companiile ajung sa profite de puterea de cumparare a peste 300 de milioane de detinatori de criptomonede la nivel global, fara a suporta niciun risc de volatilitate a preturilor”, a explicat Eric Barber.

sursa foto: soneva

Cum se face plata in criptomoneda pentru vacantele de lux

La randul sau, Vincent Choi, CEO al Pomelo Pay, a mentionat cat de important este ca procesatorul de plati sa ofere o modalitate securizata si de incredere de plata pentru clienti.

Important, TripleA este un furnizor de solutii de plati cripto de incredere pentru utilizatori si comercianti, aprobat si reglementat, deci este parteneriatul perfect pentru noi toti. Pe masura ce tot mai multe companii cauta sa inoveze modul in care efectueaza si accepta plati, aceasta este oportunitatea ideala pentru a fi in trend cu vremurile – nu numai ca ofera consumatorilor posibilitatea de a plati asa cum doresc, ci si faciliteaza (n.r. utilizarea noilor tehnologii)”, a precizat Vincent Choi.

Platile cu criptomonede devin din ce in ce mai populare in randul turistilor din intreaga lume, in conditiile in care companiile de analiza a pietelor se asteapta ca volumul global de plati in criptomoneda sa atinga circa 5 miliarde dolari in urmatorii ani.

sursa foto: soneva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole