USR-PLUS o sfideaza pe Turcan

1771

Nici n-a apucat bine ministresa Muncii Raluca Turcan (foto) sa termine de vorbit despre asa-numitii „pensionari speciali”, ca partenerii de guvernare de la USR si PLUS i-au si dat-o cu rever in vazul lumii.

Nu mai devreme de joi, 28 ianuarie 2021, PNL-ista a declarat ca guvernul Florin Citu cauta o formula juridica prin care principiul contributivitatii sa fie asigurat si la pensiile de serviciu (cunoscute si sub denumirea demagogica de „pensii speciale”). Cu aceasi ocazie, Raluca Turcan a anuntat ca ministerul pe care-l conduce pregateste un proiect de lege care sa le dea bugetarilor optiunea pensionarii la varsta de 70 de ani pentru cine doreste. Totusi, angajatii de la stat nu vor putea cumula salariul cu pensia.

Tot joi, la cateva ore dupa declaratia Ralucai Turcan, USR si PLUS au dat de veste ca o propun pentru un post de secretar de stat in Ministerul de Interne pe Irina Alexe, care a mai trecut pe acolo si in 2016, pe vremea lui Ciolos, precum si mai inainte, pe vremea lui Vasile Blaga, a carei protejata ar fi, zic gurile rele. Ei bine, Alexe, fosta ofitereasa de politie, s-a pensionat in 2016, la numai 42 de ani, beneficiind de o pensie de serviciu ce se ridica la 13.000 de lei pe luna in acel moment.

Si ganditi-va ca guvernarea PNL-USR-PLUS este abia la inceput. Deci vom avea parte din belsug de distractie.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole