USR intoarce Sectorul 4 din Capitala in Evul Mediu

1036

Tusul stampilelor pe buletinele de vot nu s-a uscat bine, noile echipe de consilieri locali nu si-au intrat inca in drepturi, ca USR incepe deja campania de vandalizare si saracire a Romaniei.

Din pacate pentru alegatorii lui, USR continua comportamentul huliganic, de mahala din timpul campaniei electorale, si a pornit atacul si impotriva locuitorilor din Sectorul 4, carora prin metodele bine cunoscute si utilizate, de intimidare si manipulare, vrea sa le fure, acum, dreptul la bunastare, educatie si sanatate.

Incapabili sa vina cu fapte concrete, consilierii USR din Consiliul Local al Sectorului 4, prin purtatorul ad-hoc de cuvant, Guilhem Moulin, consilier USR, improasca injurii si se opun cu toata puterea, recurgand la minciuna si inselatorie pentru blocarea proiectelor de constructie, reabilitare si modernizare a obiectivelor din Sectorul 4.

Primarul reales al Sectorului 4, Daniel Baluta, continua activitatea si, consecvent principiilor democratice care vizeaza transparenta si dialogul constructiv, in ultima sedinta de Consiliu Local, in vechea componenta, aduce in dezbatere proiecte de construire si modernizare a unor obiective de peste 300 milioane lei care pot aduce Sectorului 4 statutul de hub economic de lux.

USR ridica sfidarea pe noi culmi si transforma sedinta intr-un scandal de proportii, blocand prin metode interlope, orice proiect care ar avea ca urmare dezvoltarea economica a sectorului sau o viata mai buna a locuitorilor de aici, inclusiv a acelora care au votat USR la locale.

Faptul ca o parte dintre proiectele discutate au fost introduse pe o lista suplimentara, nu este o procedura exceptionala, fiind o practica foarte des intalnita, mai ales la sedintele de Guvern. Demn de remarcat este si faptul ca proiectele care au produs iritarea consilierilor USR din Consiliul Local al Sectorului 4 nu sunt noutati, ci erau cunoscute si isi urmau cursul firesc al derularii. Numai ca, o data cu rezultatele alegerilor, Guilhem Moulin si colegii lui, au intrezarit o oportunitate de a eluda legea si de a da tunuri, altfel nu se explica de ce, desi membru si in vechea echipa, abia acum se opune si blocheaza proiectele.

Iresponsabilitatea USR si dorinta de infranare a oricarei initiative de dezvoltare a sectorului 4, poate fi considerata subminare a economiei si ingradirea dreptului oamenilor de a avea o viata decenta si prospera si acces egal si nelimitat la educatie si sanatate. Este un atentat la siguranta si securitatea locuitorilor din Sectorul 4, care au fost mintiti si inselati cu un tupeu inimaginabil de catre USR.

Pozitiile de forta cu care au atacat ultima sedinta a vechiului Consiliu Local al Sectorului 4, demonstreaza ca reprezentantii USR nu sunt capabili sa discearna intre ura pe care o poarta contracandidatilor lor si nevoia de confruntare constructiva pentru binele comun. Consilierii USR sunt incapabili sa inteleaga ca au fost alesi pentru promisiunile facute de a aduce oamenilor dezvoltare si modernizare si antreneaza in razboaiele personale si de partid, transformandu-i in victime colaterale evidente, pe toti locuitorii sectorului 4.

Consilierii USR au facut publica Declaratia lor prin care recunosc ca vor fura, vor minti, vor insela, vor favoriza interesele obscure, vor manipula si jefui cat vor putea de mult sectorul 4.

Cu reprezentantii USR in Consiliul Local, viitorul pentru Sectorul 4, arata sumbru.

Printre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi suplimentara s-au regasit

-contruirea a 4 pasarele pietonale pe: bd. Gheorghe Sincai, pe bd. Tineretului, la Palatul copiilor, pe bd. Tineretului – Strada Visana , pe soseaua Oltenitei – Metrou Constantion Brancooveanu

-aprobarea costurilor pentru Centrul Multicultural din Parcul Tudor Arghezi

-modernizare gradinitei Metalurgiei

-pasajul rutier de la intersectia strada Ion Iriceanu cu Turnu Magurele

-aprobarea bugetului cererii de finantare „Sprijinirea capacitatii institutiilor din subordinea Consiliului Local al Sectorului 4 pentru gestionarea crizei SARS-CoV-2” in cadrul apelului de proiecte POIM/819/9/1/Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei sanitare – circa 7,5 milioane lei bani europeni

-aprobarea depunerii cererii de finantare „Cresterea gradului de acces a elevilor din invatamantul preuniversitar la procesul de invatare on-line prin dotarea acestora cu echipamente de tipul tabletelor scolare” si a cheltuielilor aferente acesteia in cadrul apelului de proiecte lansat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020 – circa 37 milioane lei din care 34,7 fonduri europene nerambursabile;

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole