URMASUL BRATIENILOR, MORT DE BEAT – Candidatul PNL se tavaleste in zapada pe ritmuri de muzica populara (Video)

4836
Ionut Ilie Tudorescu, candidatul PNL la Primaria Baia de Arama

Ce va ganditi ca ar putea sa iasa din combinatia cantaret de muzica populara + alcool + zapada? Ati ghicit: un intreg spectacol. Lumea Banilor va prezinta in exclusivitate un candidat PNL surprins in timp ce se tavalea prin zapada, rupt de beat si triluind folcloric.

Ne referim la cantaretul de muzica populara Ionut Ilie Tudorescu (foto), cel care acum candideaza la Primaria Orasului Baia de Arama (judetul Mehedinti). Rapsodul a fost surprins, cel mai probabil in iarna 2019-2020, debordand de veselie etilica si harjonindu-se prin zapada impreuna cu alt barbat, imbibat si el in alcool. Spunem ca imaginile (care circula pe Internet, devenind virale) au fost surprinse, dupa toate aparentele, in decembrie 2019, ianuarie 2020 sau februarie 2020, intrucat al treilea barbat – cel din spatele camerei video – spune la un moment dat: „Nu-l mai filmez, ca nu mai iasa (n.r. varianta olteneasca a lui „iese”) primar”.

„Crescut langa cioporul de oi”

Liberalul Ionut Tudorescu este o vedeta locala in Mehedinti – nu neaparat in politica, dar fara indoiala in muzica. De altfel, facand click aici, il puteti admira pe Youtube in numeroase videoclipuri. In plus, aici, pe pagina de Facebook, urmasul Bratienilor se descrie in continuare drept artist, nu candidat politic, adaugand urmatoarele:

Crescut langa cioporul de oi, imbratisand cantecul popular si urmand calea administratiei publice, cu o experienta de 20 de ani, consider ca a sosit momentul sa ma dedic in totalitate comunitatii din Baia de Arama, in sensul dezvoltarii zonei”.

Ca o ironie, mentionam ca pana si Facebookul este bulversat, sugerandu-le vizitatorilor sa spuna daca Tudorescu este intr-adevar artist (vezi facsimil).

Ca sa fim corecti, mentionam ca injuraturile care se aud in inregistrarea de mai jos nu vin din partea lui Ionut Tudorescu, ci din partea tovarasului de joaca. Oricum: tare suntem curiosi ce parere au alegatorii din Baia de Arama despre showmanul local.

Deci iata filmarea:

5 comentarii la “URMASUL BRATIENILOR, MORT DE BEAT – Candidatul PNL se tavaleste in zapada pe ritmuri de muzica populara (Video)

  1. De ăsta micu’ ce să mai spunem dacă s-a făcut de râs ditamai Fenechiu cu whisky-ul lui în timpul unei ședințe online a unei comisii parlamentare 🤔

  2. Si care e ideea? Vad oameni care se simt bine in pădure nu deranjează pe nimeni nu tulbură liniștea nu se bat. Aveti acordul CNA pentru difuzarea acestui video? Cum va permiteți să difuzati asa ceva fara restrictii de ce trebuie sa vada copii mei asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole