UN IMOBIL ADMINISTRAT DE SRI DEVINE BLOC DE LOCUINTE – Se va construi si o zona de agrement si sportiva. Premierul Ciuca, asteptat sa semneze (Document)

645

sursa foto: sri.ro

Un imobil administrat de Serviciul Roman de Informatii condus de Eduard Hellvig (foto) va deveni bloc de locuinte. Proiectul HG a fost pus in dezbatere publica, urmand sa fie discutat in guvern.

Proiectul prevede ca se aproba transmiterea unui imobil, din domeniul public al statului si din administrarea Serviciului Romn de Informatii in domeniul public al orasului Techirghiol, judetul Constanta.
Dupa preluare, imobilul se utilizeaza in scopul realizarii unor blocuri de locuinte prin Agentia Nationala pentru Locuinte, unei zone de agrement si sportiva, precum si a unor constructii administrative si social-culturale. In cazul in care nu este asigurata utilizarea imobilului conform scopului transmiterii, acesta revine in domeniul public al statului si in administrarea Serviciului Roman de Informatii, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Termen de cinci ani

Predarea-preluarea imobilului se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari. Utilizarea imobilului se stabileste pe baza de proces-verbal de constatare a respectarii destinatiilor si finalizarii investitiilor, intocmit intre partile interesate, in termen de cinci ani de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole