ULUITOR: ROMANIA SE IMPRUMUTA CU 1000 EURO PE SECUNDA – Date ingrijoratoare din guvernarea PNL: “A pus in genunchi toata Romania!”

2472
alegeri parlamentare

Politicile economice, fiscale si sociale ale Guvernului Orban au pus Romania in genunchi. Nu o spunem noi, ci o afirma senatorul PSD Radu Preda.

Acesta dezvaluie o serie de date ingrijoratoare din guvernarea PNL, explicand ca in pofida asigurarilor si promisiunilor de la cel mai inalt nivel, Romania este intr-un real picaj. “PNL prabuseste Romania in fiecare zi”, ataca Radu Preda.

Intr-o analiza facuta pe pagina sa de Facebook, luni, 8 iunie 2020, senatorul Preda dezvaluie ca in ultimele luni peste 500.000 de IMM-uri si-au inchis ori diminuat drastic activitatea, peste 37 de miliarde de euro s-a pierdut din cifra de afaceri a companiilor din Romania, sute de mii de oameni si-au pierdut locurile de munca si alte cateva sute de mii sunt in somaj tehnic, iar peste 1 milion de oameni au venituri reduse a urmare pierderii locului de munca ori somajului tehnic.

In ceea ce priveste imprumuturile facute de ministrul de Finante Florin Citu in cele sapte luni de guvernare PNL, acestea se ridica la 80 de miliarde de lei, ceea ce inseamna ca Romania se imprumuta cu 1.000 de euro pe secunda. Nu in ultimul rand, precizeaza senatorul PSD Radu Preda, datoria publica a tarii a crescut de la 34% la 41% din PIB.

Prezentam analiza senatorului PSD Radu Preda:

Iohannis si Orban fac concurs de promisiuni si vorbe goale, in timp ce Romania e in picaj!

-In timp ce finantele tarii sunt la pamant, iar antreprenorii si angajatii cauta solutii pentru a rezista de la o luna la alta, Iohannis si Orban se intrec in promisiuni si planuri care mai de care mai marete si mai utopice!

PNL prabuseste Romania in fiecare zi.

Peste 500.000 de IMM-uri si-au inchis ori diminuat drastic activitatea!

Peste 37 de miliarde de euro s-a pierdut din cifra de afaceri a companiilor din Romania!

Sute de mii de oameni si-au pierdut locurile de munca. Alte sute de mii sunt in somaj tehnic!

Peste 1 milion de oameni au venituri reduse a urmare pierderii locului de munca ori somajului tehnic!

Scad veniturile intr-un ritm galopant, creste somajul pe zi ce trece si scade nivelul de trai!

EUROSTAT plaseaza Romania pe locul 3 la cresterea somajului in Uniunea Europeana in martie 2020 fata de octombrie 2019 cand a preluat guvernarea PNL!

Imprumuturile au ajuns la 80 de miliarde de lei in 7 luni de guvernare PNL! Romania se imprumuta cu 1.000 de euro pe secunda!

Datoria publica a tarii a crescut de la 34% la 41% din PIB!

In primele 4 luni din an deficitul public a ajuns la 27 de miliarde de lei!

De la Cotroceni si de la Palatul Victoria, totul e bine, vin investitorii, se construiesc sute de kilometri de autostrazi, cresc salariile, pensiile si alocatiile!

In realitate Romania e in picaj si nu se misca nimic!

Fanteziile lui Citu, planurile utopice ale lui Iohannis si Orban nu tin loc de salarii, de pensii, de alocatii, de investitii!

Marea relansare economica promisa de PNL e de fapt un mare fake news intretinut zilnic de Iohannis si Orban care organizeaza concursuri electorale de promisiuni si vorbe goale!

Guvernarea PNL a pus in genunchi toata Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole