TRENURI IN PLUS PENTRU TURISTI – Decizia CFR

968
CFR FACE REDUCERI – Oferta cu pret promotional pentru calatorii in Europa

Sursa Foto; Opinia Timisoarei

Trenuri in plus pentru turisti. CFR Calatori a suplimentat trenurile pe final de sezon estival pentru turistii care s-au bucurat de vara tarzie si care au optat sa se intoarca din vacanta cu trenul, numarul acestora fiind mai mare decat intr-un weekend obisnuit.

Concret, conducerea CFR Calatori a decis suplimentarea capacitatii trenurilor care se intorc din destinatiile specifice petrecerii vacantelor si concediilor. Acestea se afla indeosebi pe Valea Prahovei si pe Litoral, potrivit unui comunicat emis recent de catre CFR Calatori.

In egala masura, nu au fost uitate nici orasele foarte frecventate din Romania, precum:

– Galati;

– Craiova;

– Suceava;

– Iași;

– Cluj Napoca;

– Baia Mare;

– Satu Mare;

– București.

Potrivit comunicatului emis de CFR Calatori, biletele pentru trenurile suplimentate se pot achizitiona de pe canalele urmatoare:

– online de pe www.cfrcalatori.ro;

– de la automatele de vanzare bilete din gari;

– in masura in care nu este posibil, direct de la casele de bilete din gari si distribuitori autorizati (agentii de turism), unde este recomandata pastrarea distantei fata de celelalte persoane.

In acelasi timp, chiar daca sunt prezentate mai multe variante de cumparare a biletelor, CFR Calatori recomanda achizitionarea lor in regim online. Motivul principal este acela de a evita aglomeratiile in contextul pandemiei.

* Cititi aici comunicatul integral emis de CFR Calatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole