TRENUL GARA DE NORD-AEROPORTUL HENRY COANDA – CFR a cerut ieftinirea biletelor. Care este actualul pret

514

CFR Calatori a cerut ieftinirea biletelor de tren pe ruta Gara de Nord Bucuresti– Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni (AIHCB).

CFR Calatori anunta ca a demarat propunerea de modificare a tarifului la 5 lei.

Pana la aprobarea de catre Ministerul Transporturilor a acestui tarif sau a altuia, pretul unui bilet pe ruta Gara de Nord Bucuresti – AIHCB este 8,30 lei conform Ordinului de Ministru valabil la acest moment, care reglementeaza tarifele de deservire generala din transportul feroviar public de calatori.

CFR Calatori anunta ca va opera pe noua ruta Gara de Nord Bucuresti– Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni (AIHCB) deocamdata cu 42 de trenuri Interregio. Garniturile vor circula pe aceasta ruta incepand cu data de 13 decembrie 2020, odata cu intrarea in vigoare a noului plan de mers de tren 2020-2021.

Trenurile CFR Calatori sunt formate din automotoare Desiro (Sageata Albastra) si fac parte dintr-un grafic de circulatie de trenuri cu mers cadentat, cu o frecventa favorabila atat transportului de calatori spre si de la aeroport, cat si transportului de calatori de naveta spre si dinspre Capitala.

Astfel cu trenurile CFR Calatori:

se realizeaza legatura feroviara directa intre Gara de Nord Bucuresti, AIHCB si reteaua nationala;

se reduce timpul de calatorie intre Gara de Nord Bucuresti si AIHCB;
creste viteza de deplasare intre cele 2 obiective;

conditii de calatorie imbunatatite si siguranta circulatiei, in conformitate cu standardele europene.

Trenurile vor circula pe traseul Bucuresti Nord – Mogosoaia – Aeroport H. Coanda T1. Ruta are 19 km si va fi parcursa in circa 20 -25 de minute.

Mersul trenurilor CFR Calatori spre/dinspre AIHCB poate fi consultat pe www.cfrcalatori.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole