TRANZACTIE PE PIATA MEDICALA – Consiliul Concurentei, unda verde pentru Med Life

633

sursa foto: facebook Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactia prin care Med Life SA preia Centrul de Diagnostic si Tratament Provita SRL.

Companiile din Grupul Med Life activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate, dar si pe pietele serviciilor de dezvoltare imobiliara, comertului cu amanuntul si cu ridicat al produselor farmaceutice si parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj si asigurari, precum si fabricarii de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice. Grupul opereaza o retea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicina generala si de specialitate. Centrul de Diagnostic si Tratament Provita, precum si firmele detinute de aceasta, activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate.
In urma analizei, Consiliul Concurentei anunta ca a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Iata anuntul Consiliului Concurentei:

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Med Life SA preia Centrul de Diagnostic si Tratament Provita SRL. Companiile din Grupul Med Life activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate, dar si pe pietele serviciilor de dezvoltare imobiliara, comertului cu amanuntul si cu ridicat al produselor farmaceutice si parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj si asigurari, precum si fabricarii de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice. Grupul opereaza o retea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicina generala si de specialitate.
Centrul de Diagnostic si Tratament Provita, precum si firmele detinute de aceasta, activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole