TRANZACTIE PE PIATA IT – Compania este listata la Bursa de Valori Bucuresti

303

sursa foto: facebook Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactia prin care Bittnet Systems S.A., Dendrio Solutions S.R.L., Catalin-Cristian Georgescu si Constantin-Adrian Savu preiau Dataware Consulting S.R.L.

Bittnet Systems S.A. este o companie care activeaza in domeniul IT. Actiunile sale sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti, pe piata AeRO, din 2015 si pe piata reglementata din 2020. Compania este activa pe piata IT, fiind cunoscuta in principal in domeniul trainingurilor si educatiei IT, iar impreuna cu firmele din grupul sau este prezenta si pe pietele de servicii IT, hardware si software.
Dendrio Solutions S.R.L., parte a grupului Bittnet, activeaza pe piata IT&C din Romania.

Unda verde

Dataware Consulting S.R.L. este implicata in vanzarea de hardware IT si software si in furnizarea de servicii IT clientilor de pe teritoriul Romaniei.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata din Romania sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”, anunta instiutia condusa de Bogdan Chiritoiu.

Ultimele articole