TRANZACTIE PE PIATA ENERGIEI – Decizia Consiliului Concurentei privind holdingul din Austria

657

sursa foto: BZI.ro

Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Enery Power Holding GmbH preia companiile Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy si East Wind Farm.

Potrivit Consiliului, Enery Power Holding GmbH este un holding din Austria, activ in sectorul energiei regenerabile, care achizitioneaza, dezvolta, construieste si exploateaza centrale de energie regenerabila in Europa Centrala si de Est.
Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy , Zagra Hidro , Corabia Solar , Holrom Renewable Energy si East Wind Farm activeaza in Romania in domeniul energiei regenerabile, avand capacitati de productie care constau in parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice si centrale hidroelectrice situate in diferite zone ale tarii.

Analiza Consiliului

In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole