TRANZACTIE PE PIATA AUTO – Verde de la Consiliul Concurentei

391

sursa foto: BZI.ro

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Afin (Holding) S.A. si Maurizio Michele Giovanni Rossetto intra in actionariatul companiei East Truck Center S.R.L.

East Truck Center S.R.L. are ca principale activitati vanzarea gamei de autovehicule comerciale pentru transport marfa marca IVECO, vanzarea de piese de schimb, efectuarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autovehiculele comerciale, preponderent marca IVECO, si comercializarea de autobuze, preponderent marca IVECO. Anterior, East Truck Center S.R.L. era detinuta de Mereu Valentin.

Afin (Holding) S.A. are ca obiect de activitate detinerea de actiuni, indiferent de forma acestora, in alte intreprinderi luxemburgheze sau straine, precum si administrarea, controlul si valorificarea participatiunilor. Maurizio Michele Giovanni Rossetto este o persoana fizica ce detine participatii la alte companii care desfasoara activitate in Romania.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole