TRANZACTIE PE PIATA AGRO – Consiliul Concurentei si-a dat acordul: “Nu exista indoieli serioase”

764
TRANZACTIE PE PIATA AGRO – Consiliul Concurentei si-a dat acordul: “Nu exista indoieli serioase”

Tranzactie pe piata agro. Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) si-a dat acordul pentru preluarea unei companii.

Mai exact, Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care companiile Maria Trading SRL si Agro-Chirnogi SA preiau societatea Agrirom SRL. In urma analizei efectuate, Consiliul Concurentei a stabilit ca operatiunea nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romȃneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, dar si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Redam comunicatul Consiliului Concurentei:

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care companiile Maria Trading SRL, Constanta, si Agro-Chirnogi SA, Calarasi, preiau Agrirom SRL, Constanta.

Maria Trading are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al animalelor vii, iar Agro-Chirnogi are ca principala activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

Agrirom activeaza in sectorul producerii si comercializarii de cereale, culturilor leguminoase si plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole