TRANZACTIE APROBATA DE CONSILIUL CONCURENTEI – Preluare pe piata constructiilor

2705

sursa foto: BZI.ro

Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Geiger Group Romania SRL preia societatea Consal SRL.

Geiger Group Romania SRL, care apartine grupului de firme detinut de familia Geiger din Germania, este o societate de tip holding, care administreaza participatiile Grupului Geiger din Romania. Firmele din Grupul Geiger active Romania executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii si intretinere, lucrari de constructii si reparatii de poduri, lucrari edilitare de apa si canalizare, lucrari de constructii civile si industriale la cheie.
De asemenea, Geiger Group Romania SRL pune la dispozitia companiilor din grup, active in Romania (Geiger Transilvania SRL si Geiger Proiecte Constructii SRL), bunuri mobile si imobile pe baza contractelor de inchiriere, precum si resursele materiale necesare (pietris, nisip, balast) in vederea executarii lucrarilor de constructii.

Decizia luata

Consal SRL executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii, si lucrari de constructii de retele edilitare de apa si canalizare.
„In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”, anunta Consiliul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole