TRANSPORTATORII IL DEMASCA PE NICUSOR DAN – Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti, apel catre locuitorii Capitalei: “Toate nemultumirile dumneavoastra sunt rezultatul demersurilor d-lui primar general Nicursor Dan… Programele de circulatie nu sunt realizate tinand cont de realitatea din strada”

1168
TRANSPORTATORII IL DEMASCA PE NICUSOR DAN

Razboi intre intre soferii mijloacelor de transport in comun din Bucuresti si primarul general al Capitalei Nicusor Dan (foto).

Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti a lansat joi, 16 septembrie 2021, un apel catre locuitorii Capitalei, fata de care isi cer scuze pentru disconfortul creat privind functionarea transportului in comun, dar ii instiinteaza ca vina apartine edilului Nicusor Dan.

Concret, Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti precizeaza ca numarul mai mic de vehicule prezente in strada, intervalul mare de succedare intre vehiculele fiecarei linii, aglomeratia foarte mare pe anumite intervale orare sunt rezultatul demersurilor lui Nicursor Dan care a decis reducarea finantarii tranportului public din Bucuresti, cu peste 200 milioane lei.

Prezentam comunicatul Sindicatului Transportatorilor din Bucuresti:

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar trebuie sa stiti ca nu este vina conducatorilor de vehicule. Toate nemultumirile dumneavoastra ca urmare a vehiculelor mai putine in strada, a intervalului mare de succedare intre vehiculele fiecarei linii, a aglomeratiei foarte mare pe anumite intervale orare sunt rezultatul demersurilor d-lui Primar general Nicursor Dan (care este si Presedinte al TPBI), care a luat toate aceste masuri dupa ce a decis reducerea finantarii transportului public din Bucuresti, cu peste 200 milioane lei.

Daca veti intalni situatii cand strada este libera si conducatorul de vehicul circula cu o viteza ce nu depaseste 35-40 km/h sau veti fi anuntati ca se stationeaza pentru incadrarea in programul de circulatie la caperte de linii, nu va revarsati nemultumirea pe conducatorul de vehicul, ci va rugamn sa faceti sesizare catre Primarie si TPBI (n.r. – Asociatia Transport Public Bucuresti Ilfov) cu privire la cele mai sus mentionate.

Programele de circulatie nu sunt realizate tinand cont de realitatea din strada. TPBI-ul, in loc sa reevalueze intinerariile adaptandu-le dupa realitatea din traseu, a demarat o serie de controale soldate cu penalizari in liniile unde intentionat au refuzat modificarea lor la solicitarea reprezentantilor STB SA.

Consideram ca este bine sa fiti informati despre cauza nemultumirilor mai sus mentionate”.

2 comentarii la “TRANSPORTATORII IL DEMASCA PE NICUSOR DAN – Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti, apel catre locuitorii Capitalei: “Toate nemultumirile dumneavoastra sunt rezultatul demersurilor d-lui primar general Nicursor Dan… Programele de circulatie nu sunt realizate tinand cont de realitatea din strada”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole