TORPILAREA LUI CITU – De ce nu trebuie sa fie premier: ”Considera ca Sanatatea si Educatia nu reprezinta o prioritate nationala”

1085

foto: facebook

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea considera ca Florin Citu nu trebuie sa fie numit premier pentru cel putin trei motive.

Firea spune intr-o postare pe Facebook ca Romania, cu Citu ministru al Finantelor, a avut printre cele mai mari caderi economice din Europa, iar sprijinirea firmelor romanesti prin IMM Invest a fost un dezastru total!

Fostul primar mai spune ca actualul ministru de Finante considera ca Sanatatea si Educatia nu reprezinta o prioritate nationala (click aici pentru a citi).

Iata postarea Gabrielei Firea:

“Trei motive pentru care Florin Vasile Citu NU trebuie sa ajunga prim-ministru:

 1. Considera ca Sanatatea si Educatia nu reprezinta o prioritate nationala;
 2. A inglodat Romania in datorii pentru 100.de ani, cu imprumuturi de 1.000 de euro/secunda;
 3. Dupa ce a scutit de taxe de miliarde bancile si corporatiile din energie si asigurari, a zis ca nu mai sunt bani pentru alocatiile copiilor si pentru pensionari!
  Dar lista este mult mai lunga!

  Cu Citu ministru al Finantelor, Romania a avut printre cele mai mari caderi economice din Europa, iar sprijinirea firmelor romanesti prin IMM Invest a fost un dezastru total!

  Si sa nu uitam ca atunci cand lucra in sistemul bancar, Florin Citu a incercat sa faca speculatii valutare in detrimentul monedei nationale.

  Doar din acest motiv, nu ar mai fi trebuit sa ocupe niciodata o functie publica in statul roman, cu atat mai putin pe cea de prim-ministru!

GroparulEconomiei

SfidareaVotuluiRomanilor

NUAusteritatiiDeDreapta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole