TESTE GRATUITE DE COVID IN BUCURESTI – Primarul Capitalei, Gabriela Firea: “Propun proiectul prin care si bucurestenii care pleaca in vacanta in Grecia, sau spre alte destinatii care au impus conditii, sa-si poate face test gratuit COVID-19”

839
Lumea Banilor prezinta cel mai nou sondaj pentru Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea (foto), a anuntat ca bucurestenii care urmeaza sa plece in vacanta in tarile care au impus conditii cu privire la testele de COVID-19 se vor putea testa gratuit prin programul de testare al populatiei.

Conform Gabrielei Firea testele vor fi de tip antigen si se vor realiza prin exudat nazal cu ajutorul aparatelor RT-PCR.

Bucurestenii care doresc sa se inscrie pentru testarea gratuita o pot face incepand de joi, 16 iulie 2020, la adresa de e-mail vacanta2020@pmb.ro.

Anuntul a fost facut miercuri, 15 iulie 2020 pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, acolo unde dezbaterile Consiliului General pe acest subiect au putut fi urmarite in direct.

Redam postarea Gabrielei Firea de pe pagina sa de Facebook:

Propun azi proiectul prin care si bucurestenii care pleaca in vacanta in Grecia, sau spre alte destinatii care au impus conditii, sa-si poate face test gratuit covid 19, prin grija Primariei Capitalei.

De la debutul pandemiei am testat: cadrele medicale, asistentii sociali, seniorii din camine, angajatii din serviciile de utilitate publica, farmacistii, ziaristii, vanzatorii la super si hipermarket, angajatii teraselor.

De azi, o noua categorie: cea a turistilor.

Incepe sedinta de Consiliu general”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole