TESTAREA COVID LA INTRAREA IN GRECIA – Cad capete dupa gafa MAE. Ce a facut ministrul roman de Externe

1144

Cad capete dupa ce ministerul de Externe a anuntat ca testarea Covid 19 la intrarea in Grecia este obligatorie (click aici pentru a citi). De fapt, testarea se face aleatoriu, asa cum a anuntat ANAT (click aici pentru a citi)
Ministerul de Externe a anuntat joi, 1 iulie 2021, ca a fost vorba despre o regretabila eroare de traducere a Ambasadei Romaniei la Atena a normelor publicate in Monitorul Oficial elen.
Si ca ministrul Bogdan Aurescu (foto) a dispus incetarea raporturilor de munca cu traducatorul de pe plan local care a efectuat traducerea, precum si cercetarea disciplinara si sanctionarea responsabililor din cadrul misiunii diplomatice care trebuiau sa valideze aceste informatii.

Iata comunicatul MAE:

“In contextul informatiilor anuntate de MAE in cursul zilei de ieri cu privire la modificarea conditiilor de intrare in Grecia, MAE precizeaza ca, dintr-o regretabila eroare de traducere a Ambasadei Romaniei la Atena a normelor publicate in Monitorul Oficial elen, nu a fost inclusa mentiunea testarii conform unui algoritm stabilit de catre autoritatile elene la trecerea frontierei, inducandu-se ideea gresita ca toti cetatenii care vor intra in Grecia pe cale terestra vor fi supusi testarii.
In acest context, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a dispus incetarea raporturilor de munca cu traducatorul de pe plan local care a efectuat traducerea, precum si cercetarea disciplinara si sanctionarea responsabililor din cadrul misiunii diplomatice care trebuiau sa valideze aceste informatii”.

1 comentariu la “TESTAREA COVID LA INTRAREA IN GRECIA – Cad capete dupa gafa MAE. Ce a facut ministrul roman de Externe

  1. Acarul Păun este de vina. Sunt vinovati de la traducător, ambasador, director de spatiu din MAE , Secretar de stat si Aurescu. El este principalul vinovat si ar trebui să plece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole