TESTAREA COVID LA INTRAREA IN GRECIA – Cad capete dupa gafa MAE. Ce a facut ministrul roman de Externe

649

Cad capete dupa ce ministerul de Externe a anuntat ca testarea Covid 19 la intrarea in Grecia este obligatorie (click aici pentru a citi). De fapt, testarea se face aleatoriu, asa cum a anuntat ANAT (click aici pentru a citi)
Ministerul de Externe a anuntat joi, 1 iulie 2021, ca a fost vorba despre o regretabila eroare de traducere a Ambasadei Romaniei la Atena a normelor publicate in Monitorul Oficial elen.
Si ca ministrul Bogdan Aurescu (foto) a dispus incetarea raporturilor de munca cu traducatorul de pe plan local care a efectuat traducerea, precum si cercetarea disciplinara si sanctionarea responsabililor din cadrul misiunii diplomatice care trebuiau sa valideze aceste informatii.

Iata comunicatul MAE:

“In contextul informatiilor anuntate de MAE in cursul zilei de ieri cu privire la modificarea conditiilor de intrare in Grecia, MAE precizeaza ca, dintr-o regretabila eroare de traducere a Ambasadei Romaniei la Atena a normelor publicate in Monitorul Oficial elen, nu a fost inclusa mentiunea testarii conform unui algoritm stabilit de catre autoritatile elene la trecerea frontierei, inducandu-se ideea gresita ca toti cetatenii care vor intra in Grecia pe cale terestra vor fi supusi testarii.
In acest context, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a dispus incetarea raporturilor de munca cu traducatorul de pe plan local care a efectuat traducerea, precum si cercetarea disciplinara si sanctionarea responsabililor din cadrul misiunii diplomatice care trebuiau sa valideze aceste informatii”.

1 comentariu la “TESTAREA COVID LA INTRAREA IN GRECIA – Cad capete dupa gafa MAE. Ce a facut ministrul roman de Externe

  1. Acarul Păun este de vina. Sunt vinovati de la traducător, ambasador, director de spatiu din MAE , Secretar de stat si Aurescu. El este principalul vinovat si ar trebui să plece.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *