TERORISM ECONOMIC IN ROMANIA – Ministrul de Finante Florin Citu, acuzat: “A dat o gaura de 27,4 miliarde de lei la pusculita de stat a Romaniei in 9 luni de zile!”

2876

Ministrul de Finante Florin Citu (foto 1) este catalogat drept terorist economic. Asta din cauza politicii fiscale pe care a implementat-o din momentul preluarii portofoliului.

Senatorul Radu Preda (foto 2), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, il acuza pe Florin Citu ca nu a adus nimic la vistieria statului, dar in schimb indatoreaza Romania prin imprumuturile pe care le contracteaza. Radu Preda il someaza pe Citu, intr-o postare pe Facebook, de luni, 27 iulie 2020, sa spuna unde sunt banii de pensii si de alocatii, unde sunt banii de investitii si unde sunt banii pentru sprijinirea firmelor romanesti.

Iata comenatariul senatorului Radu Preda:

“Citu, teroristul numarul unu al bugetului de stat, al pensiilor si al alocatiilor!

Teroristul economic numarul 1 striga teroristii! E nimeni altul decat fantasticul Citu.

PNL se plange ca nu are bani pentru dublarea alocatiilor si majorarea cu 40% a pensiilor!

Ministrul selfie, Vasile Citu nu a adus nimic la vistieria statului, dar in schimb a luat imprumuturi dupa imprumuturi in fiecare saptamana.

Unde sunt banii de pensii si alocatii?

Citu stie!

Unde sunt banii de investitii?

Citu stie!

Unde sunt banii pentru sprijinirea firmelor romanesti?

Citu stie!

Romanii trebuie sa stie adevarul:

Fantasticul Citu a dat o gaura de 27,4 miliarde de lei la pusculita de stat a Romaniei in 9 luni de zile!

2 comentarii la “TERORISM ECONOMIC IN ROMANIA – Ministrul de Finante Florin Citu, acuzat: “A dat o gaura de 27,4 miliarde de lei la pusculita de stat a Romaniei in 9 luni de zile!”

  1. Nu e vinovat cine fura Romania si banii romanilor, sunt vinovati cei care nu opresc genocidul, desi au parghii si majoritate. Toti politicienii din opozitie calaresc placa: Pnl-isti sunt prosti si incompetenti. Gresala, domnilor!. Sunt EXECUTANTI!. Toti ocolesc cuvantul, si adevarul, aveti parghii, dar preferati sa nu le folositi. Se pare ca nu a mai ramas niciunul dintre politicieni care sa apere tara si poporul. Azi , in Romania se practica : fiecare pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole