TAIERI DE SALARII SI CONCEDIERI MASIVE – Avertisment pentru 2021

1406
Taieri salarii

Taieri salariale si concedieri masive. Asta anunta Partidul Social Democrat ca va urma daca PNL va ramane la guvernare.

PSD ii acuza pe liberali ca ascund bugetul pe 2021, pentru ca daca l-ar supune dezbaterii si adoptarii Parlamentului, asa cum prevede legea, romanii ar vedea ce ii asteapta anul viitor cu PNL ramas la guvernare.

Social-democratii arata intr-o postare pe Facebook ca Guvernul Orban nu le poate spune romanilor ca in 2021 va veni austeritatea, taieri de salarii si alte asemenea masuri. Nu cel putin inainte de alegeri.

Iata postare facuta pe Facebook de PSD:

“De ce ascunde #PNL bugetul pe anul 2021? Pentru ca, daca l-ar supune dezbaterii si adoptarii Parlamentului, asa cum prevede legea, romanii ar vedea ce ii asteapta anul viitor cu PNL ramas la guvernare.

Taieri de salarii si concedieri masive pentru a acoperi gaurile bugetare facute prin scutirile de taxe ale clientelei politice, prin achizitiile facute la suprapret in pandemie si prin cumpararea de primari si parlamentari.
Dar ei nu le pot spune asta romanilor, nu? Nu inainte de alegeri”
.

1 comentariu la “TAIERI DE SALARII SI CONCEDIERI MASIVE – Avertisment pentru 2021

 1. „…asa cum prevede legea,…”. Daca asa prevede legea, ce mai asteptati?. Legile nu se aplica pe Facebook, nici postand pe LUBA.Ro, nici pe la posturi TV, dar se pare ca AGENDA domniei voastre corespunde cu AGENDA chiriasului de la Cotroceni. Nu trebuie sa traiesti in Romania ca sa vezi gunoiul din interiorul politicului. Conturul unei tari il vezi cel mai bine din avion. Ce se vede din avion, nu poti sa vezi de la sol. V-am urmarit „activitatea” din moment ce vati plantat interimar in fruntea PSD-ului, si pe urma plantat in fruntea partidului. De la inceput am avut sentimentul ca agenda domniei voastre seamana al dracului de bine cu cea a hitleristului si a guWernului meu. Nu are rost sa va insir toate „masurile” luate pentru populatie si tara, nici sa va insir toate „masurile” luate impotriva derapajelor facute de guWern. Dar totusi va amintesc unele dintre ele:
  – ati girat GuWernul Meu, chiar daca ati avut majoritate , dar dorinta nazistului a fost prioritara pentru domnia voastra, in detrimentul poporului.
  – taraganarea motiunii de cenzura luni de zile, in timp ce Romania aluneca spre prapastie.
  – ati girat legile naziste ale lui Arafat, care dupa parerea mea sunt legi dintr-un lagar nazist, introducand toate bolile posibile ca fiind pericole pentru societate, si internarea obligatorie a pacientilor, si oricand GuWrenul poate declara pandemie in tara.
  – ati reusit sa indepartati din partid cei mai competenti parlamentari, sub pretextul „Dragnea”, dar defapt adevarul este invers, adica erau prea vocali impotriva dictaturii, prea patrioti, si fara schelete in dulap. Apropo, cate schelete aveti in dulap?.
  – ati adus in locul lor oamenii serviciilor, dedicati statului paralel.
  – trageti de timp pentru a nu se amana alegerile.
  – ce ati cerut in schimbul serviciilor puse pe tava nazistului, ati primit.
  – ati pus partidul la picioarele nazistului.
  Mocirla in care va scaldati, poate sa trezeasca si mortii, care se rasucesc in mormant, care au construit tara si au murit pentru ea. VOI politicienii sunteti o gloata de mafioti, pusi pe capatuiala, care calcati peste cadavre, si nu aveti curajul sa va uitati ce ati lasat si ce veti lasa in urma voastra: o tara vanduta, un popor destramat, bolnav si vandut. Asa sa va ajute D-zeu cat bine ati facut acestui popor, indiferent din ce mocirla faceti parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole