Grid star
criptomonede

SUCCES URIAS PENTRU CRIPTOMONEDA ROMANEASCA EGLD - Autoworld vinde prima masina in EGLD, devenind si primul dealer auto european care accepta criptomoneda creata la Sibiu

Primul client Autoworld care a achizitionat o masina cu eGold (EGLD) a efectuat in acelasi timp si cea mai mare tranzactie criptografica pe care partenerul Elrond, Netopia, a procesat-o pana in prezent, anunta compania sibiana. Autoworld, dealer oficial pentru marci importante precum Audi, Volvo si Volkswagen, devine astfel primul dealer auto european care a acceptat EGLD.

Evenimentul marcheaza o alta etapa importanta pentru integrarea platilor cripto in sectorul auto. Toate produsele si serviciile sale pot fi achitate acum in EGLD. Cu mai mult de 30 de ani de experienta si venituri anuale de 70 milioane USD, Autoworld devine astfel un factor important de adoptare pentru ecosistemul Elrond, potrivit unui comunicat al companiei publicat pe pagina web oficiala elrond.com.

De asemenea, precizeaza cei de la Elrond, o parte a familiei Autoworld este Das Welt Auto, popularul magazin second-hand. Firma ofera inclusiv servicii de inchiriere auto si platforma inovatoare Carcloud, care pune la dispozitia cumparatorilor un proces complet digital, de la selectie pana la cumparare.

"EGold a fost arhitecturat ca o noua forma de criptomoneda care combina tranzactii rapide si ieftine cu utilitati convingatoare si cu un stoc puternic de proprietati de valoare. Un jucator important de pe piata, cum ar fi Autoworld, a vandut deja prima masina cu EGLD, semnaland ca adoptarea generala a economiei internet-scale are loc chiar acum,” a declarat Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network.

Directorul de vanzari al Audi: Suntem din nou in fruntea inovatiei prin introducerea EGLD ca metoda eficienta de plata

"Autoworld a mentinut un ritm rapid de crestere in ultimele trei decenii, adoptand noi tendinte de piata care au ridicat in mod constant experienta clientilor nostri la noi niveluri de excelenta. Anul acesta, la cea de-a 30-a aniversare, suntem din nou in fruntea inovatiei prin adoptarea tehnologiei blockchain si prin introducerea EGLD ca metoda eficienta de plata", a declarat Roger Patrasc, director de vanzari Audi.

Egold (EGLD), criptomoneda creata de romanul Beniamin Mincu si echipa sa de dezvoltatori din Sibiu a atins duminica, 10 octombrie, o capitalizare de piata de circa 5 miliarde dolari. In acest moment, EGLD se tranzactioneaza cu aproximativ 255 dolari, dupa o crestere exploziva in ultimele luni.

Evenimentul nu a ramas neobservat in comunitatea de business din Romania.

Fostul ministru Ionut Popescu: EGLD este deja un mijloc de plata in Romania!

"Un mare dealer european de masini, Autoworld, care are sucursale si in Romania, a anuntat ca accepta la plata si criptomoneda retelei Elrond, EGLD!

Adica, iti poti cumpara o masina, in Romania, platind cu EGLD! Nu stiu daca Autoworld are un wallet (portofel) pentru criptomonede sau la mijloc, intre vanzator si cumparator, este un procesator de plati, astfel ca vanzatorul sa primeasca in contul sau lei sau euro. Dar acesta este un amanunt nerelevant, plata se judeca din punctul de vedere al cumparatorului: el poate cumpara un autoturism platind doar cu EGLD. Si atunci cand platesti cu cardul la magazin, intre tine, cumparator, si comerciant, se afla Visa sau Mastercard.

Nu mai conteaza ce ajunge la vanzator, cel care cumpara un autoturism o poate face de-acum incolo fara sa aiba niciun leu sau euro in conturile sale, avand doar EGLD!

Deci, EGLD este deja un mijloc de plata in Romania!”, a scris fostul ministru de Finante, Ionut Popescu pe pagina sa de Facebook.

Elrond este o noua arhitectura blockchain, conceputa de la zero pentru a aduce o crestere cumulata de 1.000 de ori a vitezei de transfer si de executie a tranzactiilor. Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce doua inovatii cheie: un nou mecanism Adaptive State Sharding si un algoritm Secure Proof of Stake (PoS), care permite scalabilitatea liniara cu un mecanism de consens rapid, eficient si sigur. Astfel, Elrond poate procesa peste 10.000 de tranzactii pe secunda (TPS), cu o latenta de 5 secunde si un cost neglijabil, incercand sa devina coloana vertebrala a unei economii de tip „internet-scale” fara frontiere, accesibila la nivel global.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani