Stare de urgenta din 15 august

5325

Incet, incet romanii sunt pregatiti pentru noi masuri abuzive si extrem de restrictive impuse in numele asa-zisei lupte impotriva Covid. Ultima informatie care circula deja prin anumite medii politice, dar si pe retelele socializare este ca presedintele Klaus Iohannis va impune din nou stare de urgenta. Cica se va intampla asta de la mijlocul lunii viitoare, mai exact din 15 august. Planul ar fi ca in tot acest timp romanii sa fie bombardati cu stiri tot mai alarmiste, iar fel de fel de medici, celebritati sau personaje de care nimeni nu are habar si care nu au nicio legatura cu epidemiologia, sa iasa zilnic pentru a transmite ca starea de urgenta este obligatorie pentru a scapa de explozia de infectari cu coronavirus. Tonul l-a dat deja Raed Arafat, care a anuntat ca intre 1 si 3 august se vor indeplini criteriile pentru reintroducerea starii de urgenta, adica 10.000 de cazuri de Covid in 5 zile.

Problema este ca nimeni nu se gandeste la efectele devastatoare pe care le va avea o noua stare de urgenta. Mai ales ca urmarile primei stari de urgenta inca se simt din plin. Este de ajuns sa mergi prin Bucuresti pentru a vedea nenumarate magazine inchise si spatii disponibile pentru inchiriere, spatii unde candva functionau unitati comerciale. Dar ce sa faci cand tara este condusa de “specialisti” transpartinici care toata viata lor au fost bugetari si habar nu au ce inseamna o afacere sau o activitate privata… Si da, la fel ca data trecuta, mediul privat va fi cel mai lovit de o noua stare de urgenta.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare

1 comentariu la “Stare de urgenta din 15 august

  1. ati ajuns aici si inca va dati rotunzi.nu aveti pic de bun simt si sa spuneti adevarul macar acum.de ce inca mai vorbiti de romania si de tara ca de niste teritorii cind stiti defapt ca si tara si romania este o femeie care nu trebuia si nu trebuie condusa si chinuita si omorita de voi care inca mai incercati sa faceti rau.de ce nu spuneti ca daca yo petruta dinu care sint romania,sint tara,si nimeni nu stie decit voi ,de ce nu spuneti ca daca yo nu meg cu autobuzul,autobuzul nu merge,daca yo nu ma duc la cumparaturi,magazinele sint ichiseaveti si ati avut activitati private,dar nu aveati si mai mult acum v ati inrautatit situatia nu aveti dreptul nici la viata ,ati misunat si inca umblati prin magazine,prin marketuri si superm.numai sa faceti rau,sa va dati mari,sa luati tva ul produselor si nimeni nu va vede pentru ca sunteti imbracaticu haine de la iesprit si va faceti nevazuti si daca yo spun ca voi asa faceati si faceti inca,nimeni nu ma crede.inchei ca nu mai pot decind incerc sa mi fac dreptate si sa mi capat drepturile de om liber si toate celelalte drepturi zice petruta dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole