STARE DE ALERTA PANA LA TOAMNA, APOI STARE DE URGENTA – Avocatul Gheorghe Piperea face anuntul: starea de alerta va fi mentinuta pana la “valul doi”, cand se va institui din nou starea de urgenta

10716
INFLATIA IN ROMANIA VA FI DE 20% - Avocatul Gheorghe Piperea: “Nu e indicat sa contractezi sau sa continui credite cu dobanzi variabile si nici credite in valuta”

Avocatul Gheorghe Piperea (foto) da cea mai proasta veste posibila. Romanii nu vor scapa de starea de alerta. Mai mult, ea va fi inlocuita cu o noua stare de urgenta.

Gheorghe Piperea a anuntat planurile luate in discutie de Guvernul Orban si presedintele Klaus Iohannis. Astfel, starea de alerta ar urma sa fie mentinuta pana la aparitia “valului doi” al pandemiei de coronavirus. Ceea ce inseamna toamna acestui an, caci aceasta este perioada in care autoritatile romane pretind ca va aparea “valul doi” al pandemiei de Covid.

De asemenea, avocatul Gheorghe Piperea sustine ca dupa aparitia respectivului “val doi”, starea de alerta va fi ridicata. Dar numai pentru a fi inlocuita cu o noua stare de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis. Stare de urgenta care, asa cum am vazut, aduce cu ea restrictii, incalcari ale drepturilor omului (dupa cum CCR a constatat) si paralizarea economiei.

Iata postarea facuta sambata, 13 iunie 2020, pe pagina sa de Facebook de catre avocatul Gheorghe Piperea:

“Nu e de gluma. Guwernerul are de gand sa prelungeasca starea de alerta pana la foarte putin probabilul ‘val doi’, cand se va impune o noua stare de urgenta. Asa-zisa opozitie va vota si pentru aceasta punte a dezastrului economic, social si psihologic, ca sa arate ca e ‘responsabila’ si ‘precauta’.

Sa vedem dupa asta cati mai #stamacasa. Si cati vom iesi in strada la proteste”.

8 comentarii la “STARE DE ALERTA PANA LA TOAMNA, APOI STARE DE URGENTA – Avocatul Gheorghe Piperea face anuntul: starea de alerta va fi mentinuta pana la “valul doi”, cand se va institui din nou starea de urgenta

 1. # VIKY date 10 iunie 2020 22:27 -600 Azi in Bucuresti, primaria capitalei a testat 1500 de oameni, dintre care 2 au iesit pozitivi. Comitetul lui peste, anunta zilnic in jur de 200 de pozitivi. Asta inseamna ca se testeaza 150000/zi. ????? Noutati: Aseara D-na Firea afirma ca defapt s-au facut 2300 de teste, dntre care 2 (DOI) au fost pozitivi. Surpriza, sa interzis testarea pe Arena, iar explicatia acestui „expert” din tabolul de mai sus, a afirmat ca: „nu corespunde standardelor”(???). Am o intrebare pentru acest „expert”: In parcarea multinationalelor, privatii corespund standardelor pentru testare???. Nu mai manipulati populatia, vedeti-va de treaba, nu distrugeti o tara si un popor. De blestenul si furia acestui popor, nu veti scapa nici in gaura de sarpe. TREZITI-VA ROMANI!!!.

 2. # VIKY date 12 iunie 2020 15:47
  +1
  Romania este prima tara pe lista COLONIZARI, nu trebuie sa va surprinda, se vede si din „avion”, culmea ca numai populatia nu vede, dar sigur o vor simti. S-a intrebat cineva de ce sunte-ti amenintati tot timpul cu „valul doi”?. Cred ca este foarte simplu. In Romania sunt peste 500000 de bolnavi cronici, si D-zeu stie cati s-au mai imbolnavit pe perioada „puscariei”. Cand se vor redeschide spitalele, sigur in toamna, mai aproape de „valul doi”, toti acesti bolnavi cronici vor fi internati pentru tratament sau operatii,si toti vor fi „bolnavi” de covid. Va dati seama ce „val doi” va „ingrozi” Romania?. Nu veti afla niciodata adevarul atata timp cat acesti infecti guvernanti in frunte cu dictatorul, teleghidati din exterior sunt la conducerea tari. TREZITI-VA ROMANI, ca ati ramas singura tara din UE, sa nu zic de pe glob, care nu sa trezit.

  1. Daca nu ies in strada sa isi recaoete drepturile si sa isi ia viatile innapoi astia vor ingroapa economia definitiv Tara va intra in insolventa si isi va Pierde definitiv Suveranitatea.
   Clasa de MIJLOC sta pitita in bosketi roman ul de rand sta cu masca de hartie pe bot sub pat ASTEPTAND salvarea de la Dumnezeu si copiii tarii vor fi nenoriciti pe VIata vor intra in mainile Satanistilor.

 3. D-le Pipera, atata timp cat poporul este adormit, NU se va schimba nimic in Romania. Eu am obosit sa comentez, desi ar fi trebuit sa uit limba romana in 30 de ani, dar nu am facut-o, ca m-am nascut , am copilarit acolo, si iubesc pamantul pe care m-am nascut. Pacat ca cei care v-au condus, au iubit banii furati populatiei, in locul pamantului, pe care l-au vandut strainilor. Nici macar cand tara este cu un picior in prapastie, nu se trezeste populatia. Ei nu isi dau seama ca de la politicieni nu au ce astepta, cei corupti sunt pe functii, foarte usor de santajat, iar cei curati si cu, curaj sunt marginalizati. Opozitia lipseste cu desavarsire, Ciolacu nu are „stofa” de lider, nu inteleg de ce nu face un pas in spate. Dublul limbaj, chiar imi produce greata.

  1. E greu sa convingi oameni care rad de explicatii le date. Media a facut treaba buna sub acest Guvern… A mintit si deznformat populatia s. au si PREGATIT au utilat militia jsndarmii… adica SECURISTII cu tot ce Trebuie in caz de Iesire la Proteste.
   DE data asta ei simt ca vor castiga..
   Iar populatia nu si te nimic. E ca si anesteziata.

 4. Care opozitie? Romanii sunt fiecare pe cont propriu! Cu cat mai multi inteleg asta, cu atat mai repede ei vor schimba lucrurile!

 5. Nu a existat nici o pandemie ! Totul e o manipulare pentru frică, pentru instaurarea terorii și a stăpânului imperialist globalist!
  Nu ne mai scapă nimeni dacă Românii nu se trezesc toți! Dacă tot poporul sar trezii la realitate, ar putea declanșa furtuna împotriva sistemului mafiot care conduce România cu ajutor și indicații de la Brussel! In Romania nu trebuie o debandada că în America, aici trebuie o revoluție adevărată și scoși toți vinovați de prin casele lor s-au de pe unde se ascund iar dacă forțele de ordine vor folosii forța pentru represiune să se răspundă cu aceiași monedă! Armata Jandarmeria și justitia trebuie să înțeleagă că România are nevoie de o RESETARE totală pentru a eși din stagiu de colonie și a devenii din nou o țară suverană! ROMÂNI TRANZITIVĂ PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU!

 6. Prin extrapolare, putem aprecia că Barbu Ștefănescu Delavrancea a dat cea mai bună caracterizare a societății românești, din toate timpurile, în nuvela „Domnul Vucea”: „Lecțiile mergeau strună: nimeni nu învăța nimic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole