SPRIJIN PENTRU ANTREPENORI – CCIR organizeaza, in exclusivitate, seria de cursuri Brokeraj de afaceri

1283

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, in format hibrid, in intervalul 02-04 martie si 09-11 martie, seria de cursuri Brokeraj de afaceri, destinate antreprenorilor din Romania care doresc sa isi consolideze cunostintele de afaceri si sa profite, totodata, de oportunitatea pe care intermedierea vanzarilor si cumpararilor de afaceri o reprezinta in acest moment pe piata autohtona.
 
Cursul organizat de catre CCIR este oferit in exclusivitate in Romania, modulele fiind acreditate de catre International Business Brokers Association. Brokeraj de afaceri este un curs ce aduce valoare adaugata companiilor care doresc sa acceada spre grupuri internationale de afaceri sau care doresc sa aprofundeze modalitatile de dezvoltare a propriei afaceri, prin vanzarea acesteia sau cumpararea unei alte afaceri.

Tematica cursului

 Tematica cursului cuprinde: introducere in brokerajul de afaceri, analiza financiara a unei afaceri de vanzare, depasirea obiectiilor din contractele de reprezentare si vanzare-cumparare, cum sa supravietuiesti in primul an de brokeraj de afaceri, pregatirea unei afaceri pentru vanzare, crearea listarilor de afaceri de vanzare, determinarea pretului corect pentru vanzarea afacerii si prezentarea platformei de brokeraj de afaceri IDX-BB.
 
Cursantii vor putea alege intre participarea fizica, la sediul CCIR Business Center, bdul. Octavian Goga, nr. 2, Bucuresti, amfiteatrul Albastru si participarea online, cu ajutorul platformei Zoom.
 
Mai multe detalii, referitoare la cursul Brokeraj de afaceri, puteti afla accesand acest link:
https://ccir.ro/event/brokeraj-de-afaceri/
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole